Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom gyereke, hogyan beszéljü...

Párom gyereke, hogyan beszéljük meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Kérdésem azokhoz szólna akik hasonló cipőben járnak.

A párom gyerekével egyszerűen nem tudok kijönni, plusz még az anyja is ellenünk dumálja.11 éves fiú.Már utálom a hétvégéket mikor itt van alig várom hogy haza menjen.A párom tudja, érezni a feszkót mikor itt a gyerek.

Szerintetek később mi lesz ebből nagyobb korában kevesebbet jön majd? Az apjával nem túl szoros a kapcsolatuk!

2022. máj. 23. 11:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
A helyzet nem lesz jobb, sőt rosszabb! Sértett ex, neveletlen gyerek tutyimutyi partner.... gyerekes hapsival nőcivel nem jövünk össze.
2022. máj. 23. 14:41
 12/32 A kérdező kommentje:

Bővebben:az elején nem volt semmi gond, teljesen jól kijöttünk mint egy kis család olyanok voltunk. Aztán az anyja elkezdett kavarni, és a gyerek is hazudozni, hogy én ezt meg azt mondtam, de kb.a pofám leszakadt olyanokat talált ki! Persze apuka tudta hogy ezek nem igazak és Ő letudta annyival, hogy az anyja befolyásolja....sajnos a mai napig minden elnéz a gyereknek, mert hogy "szegénynek az anyja tele beszéli a fejét".Hát szerintem egy 11 éves gyereknek már van annyi sütni valója hogy tud különbséget tenni!

Nyilván ezért szétmenni nem fogunk mert van egy közös gyermekünk is! Itt a kamasznál gondolom bejátszik a féltékenység is.

Ezért érdekelne olyanok tanácsa, véleménye akik hasonló szituban voltak esetleg gyerekként is...v

2022. máj. 23. 14:48
 13/32 anonim ***** válasza:
91%
Ha féltékeny, akkor többet kéne foglalkozni vele, lehet kevesebb lett mióta az anyja nyomja a fejét hülyeséggel. Lássa azt, hogy jót akarsz.
2022. máj. 23. 14:58
 14/32 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de három ismerős csaj is így van, mint Te, és mindegyiknél úgy kezdődött, hogy az elején teljesen jól kijöttek, és mint egy kis család, úgy működött a dolog.

Aztán ex feleség, vagy az anyai nagymama elkezdte átmosni a gyerek agyát. A baj az ilyenkor, hogy a gyerek vevő rá sajnos. Amit én sem értek, hogy miért, amikor az általam említettek között pl. volt 15 éves lány is, mégsem volt annyi esze, hogy a szemények higgyen és ne a szarkeverő anyjának/nagyanyjának.

Ha nem lenne közös gyereketek, azt mondanám, lépj le. Így viszont... Talán még annak örülj, hogy nem lakik állandóra veletek, és csak hétvégeken kell elviselni.

2022. máj. 23. 15:12
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
De jó hogy mindenki csont nélkül elhiszi, hogy az exfeleség uszítja a gyereket a kérdező ellen. Lehet, hogy nem is igaz. Az esetek nagy részében az új feleség akarja elmarni az előző kapcsolatból származó gyereket, főleg ha van közös is. (Nem vagyok lecserélt első feleség, mielőtt valaki rámsütné, hogy sértett és féltékeny vagyok az új nőre).
2022. máj. 23. 15:17
 16/32 A kérdező kommentje:
Na igen ennek tényleg örülhetek, igazad van!!
2022. máj. 23. 15:27
 17/32 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy pont nem érdekelne a hisztije, hisztizzen. Foglalkoznék a saját gyerekemmel, nem más elcseszett kölykével.
2022. máj. 23. 15:34
 18/32 anonim ***** válasza:
77%

15!

Az én anyám pl soha nem uszitott, a mostoha sem utált. Ellenben én gyűlöltem, mert már akkor is értettem, hogy apám miatta költözött el.

2022. máj. 23. 15:43
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Átlagos második család. Az ex gyereke, a mi gyerMekünk, szemét első feleség, szegény én. A főnyeremény családfő meg sz.rik az egészbe, letudja annyival, hogy...
2022. máj. 23. 15:51
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Sajna sok ember nem kpes rá hogy simán ne foglalkozzon azzal akivel nem kéne.
2022. máj. 23. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!