Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántottam anyukámat. Mit...

Megbántottam anyukámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában nem állunk túl jól anyagilag, anya mégis mindig megoldja, hogy meg legyen mindenünk. Csütörtökön kitalálta, hogy csináljunk valami sütit. Össze is dobott egy natúr joghurtos, gyümölcsös, babapiskótás egyszerű hűtős sütit. Nem vagyok oda a gyümölcsös dolgokért, de ettem belőle, mert nem akartam megbántani. Egész jó volt, másnap este is ettem, mert maradt még belőle. Akkor tettem egy olyan megjegyzést, abszolút nem rosszból, csak ötletként, hogy legközelebb, ha csinálunk ilyet, tehetnénk 3 réteg babapiskótát a 2 helyett. Ma még mindig volt a sütiből, de anya kidobta, és eléggé megbántódott a megjegyzésem miatt, és hogy a kevés pénzünkből jót akar, össze dob egy sütit, erre ki kell dobni. Nem azért nem ettem,mert nem volt finom, csak nem szoktam egyszerre sokat enni semmiből. Nagyon rosszul érzem magam, hogy így megbántottam. Szerintetek mit tegyek?

2022. máj. 22. 20:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
43%

Anyukád passzív-agresszív nő, és ilyenekre számíthatsz tőle, és nem kell bocsánatot kérni!

Én is pontosan ilyen légkörben éltem, hogyha a kedves mostohaanyámnak valami nem tetszett mert "rosszabb passzban volt", akkor kibszta a süteményt, a kakaóport, kiöntötte a levest, stb. és persze MINDIG mi voltunk a hibásak, mert "beszóltunk neki".

A lószrt, sőt egy idő után már semmit nem mertünk mondani, mert a fran tudta, hogyan reagál rá.

2022. máj. 23. 08:00
 22/33 anonim ***** válasza:
65%

Nyugi, akik ilyen emberrel nőnek fel pontosan úgy viselkednek, mint te. Szolgalelkűen, már a nyakukat húzva, és a másikat mentegetve.

Majd te is rájössz, hogy az amit anyukád csinál nem egészséges, és ő a hibás nem te, csak addig jól lecs.szi az önbizalmadat.

2022. máj. 23. 08:02
 23/33 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ez rendszeres? Nem ismerték sem engem, sem őt, ne alkossatok nem létező képeket nagyon kérek mindenkit
2022. máj. 23. 08:15
 24/33 anonim ***** válasza:
66%
Ha olyan jó fej anyuka, akkor simán rántasz egyet a válladon és minden rendben. Hm, mi akkor a kérdés?
2022. máj. 23. 08:18
 25/33 A kérdező kommentje:
Tudod, ha valaki valamivel megbánt valakit, aki fontos neki, akkor szeretné ellensúlyozni a dolgot, bocsánatot kérni. Azért, mert rosszul esik neki valami, még nem lesz rossz anya
2022. máj. 23. 10:22
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

Hiszti. Mi esett ezen rosszul neki? Hogy finom a sütemény, eszel belőle, és van egy ötleted?

Nem kell ennyire pincsinek lenni, semmi rosszat nem tettél.

2022. máj. 23. 12:39
 27/33 A kérdező kommentje:
Engedjük el
2022. máj. 23. 12:48
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, miért törődsz a kötözködőkkel?
2022. máj. 23. 16:01
 29/33 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem szoktam, de azt nem fogom eltűrni, hogy elhordják mindennek az anyukámat, főleg nem úgy, hogy nem is ismerik.
2022. máj. 23. 16:30
 30/33 anonim ***** válasza:
81%
Na igen, ezt megértem. De a gyakorin sok ilyen idióta van mit aki itt lehordta anyukádat: a való életben gyáva senkik, csak a gyakorin mernek nagy pofával lenni. Zéró infóval, tenném hozzá.
2022. máj. 23. 17:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!