Megbántottam anyukámat. Mit tegyek?
Anyukád passzív-agresszív nő, és ilyenekre számíthatsz tőle, és nem kell bocsánatot kérni!
Én is pontosan ilyen légkörben éltem, hogyha a kedves mostohaanyámnak valami nem tetszett mert "rosszabb passzban volt", akkor kibszta a süteményt, a kakaóport, kiöntötte a levest, stb. és persze MINDIG mi voltunk a hibásak, mert "beszóltunk neki".
A lószrt, sőt egy idő után már semmit nem mertünk mondani, mert a fran tudta, hogyan reagál rá.
Nyugi, akik ilyen emberrel nőnek fel pontosan úgy viselkednek, mint te. Szolgalelkűen, már a nyakukat húzva, és a másikat mentegetve.
Majd te is rájössz, hogy az amit anyukád csinál nem egészséges, és ő a hibás nem te, csak addig jól lecs.szi az önbizalmadat.
Hiszti. Mi esett ezen rosszul neki? Hogy finom a sütemény, eszel belőle, és van egy ötleted?
Nem kell ennyire pincsinek lenni, semmi rosszat nem tettél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!