Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántottam anyukámat. Mit...

Megbántottam anyukámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában nem állunk túl jól anyagilag, anya mégis mindig megoldja, hogy meg legyen mindenünk. Csütörtökön kitalálta, hogy csináljunk valami sütit. Össze is dobott egy natúr joghurtos, gyümölcsös, babapiskótás egyszerű hűtős sütit. Nem vagyok oda a gyümölcsös dolgokért, de ettem belőle, mert nem akartam megbántani. Egész jó volt, másnap este is ettem, mert maradt még belőle. Akkor tettem egy olyan megjegyzést, abszolút nem rosszból, csak ötletként, hogy legközelebb, ha csinálunk ilyet, tehetnénk 3 réteg babapiskótát a 2 helyett. Ma még mindig volt a sütiből, de anya kidobta, és eléggé megbántódott a megjegyzésem miatt, és hogy a kevés pénzünkből jót akar, össze dob egy sütit, erre ki kell dobni. Nem azért nem ettem,mert nem volt finom, csak nem szoktam egyszerre sokat enni semmiből. Nagyon rosszul érzem magam, hogy így megbántottam. Szerintetek mit tegyek?

2022. máj. 22. 20:55
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9. Én is így gondolom 😊
2022. máj. 22. 21:59
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg túlreagálta. Egyébként ennyire nem tudja mit szeretsz? Világosítsd fel, mert ha ilyenkor azt füllented hogy jaj, hát amúgy nagyooon finom volt és imádtad meg minden, akkor állandóan ilyeneket fog csinálni, és sír, ha nem veted rá magad. Aztán ott lyukadtok ki, hogy még annyit sem tudtok őszintén megbeszélni, hogy "kösz, nem kérek".

Mondd meg neki, hogy bocs, de inkább a csokis sütikért vagy oda, nem tehet róla, hogy nem tudta. Bár ez a süti is teljesen jó volt a kategóriájában, azért ettél kétszer is, de ha máskor gyümölcsöset csinál (mert ő biztos szereti), akkor úgy számítsa a mennyiséget, hogy te azért nem fogsz belőle olyan sokat enni.

2022. máj. 22. 22:19
 13/33 anonim ***** válasza:
30%
szánalmas aki ezen megsértődik.
2022. máj. 22. 22:25
 14/33 anonim ***** válasza:
28%
Na, megint egy anyukák gyöngye, vigyázzunk a lelkecskéjére. Nem álltok ti olyan rosszul anyagilag ha behisztizik és kukába vágja a kaját. De te tiszta lelki nyomorék leszel ha még a lélegzetvételedre is figyelned kell. Anya vagyok és a legsz.rabb helyzetben is az a legfontosabb, hogy a gyerek lehetőség szerint ne is érezze meg. Igen, én figyelek őrá. Ő a gyerek én pedig rég felnőttem.
2022. máj. 22. 22:30
 15/33 A kérdező kommentje:
A tesóm is szereti az ilyen dolgokat, ő sem evett belőle valami sokat. Azt gondolom elég nagy vagyok már, hogy ne kelljen állandóan mindentől óvni, a családi gondok rám is hatással vannak, ugyanúgy benne vagyok. Nehezebb időszakban mindenki sebezhetőbb, mint alapból, és kedves 14. Azt nem mond, hogy te még soha nem hibáztál a gyerekeddel kapcsolatban. És szeretem anyát, és igenis jól csinálja, amit csinál, egyszerűen kicsit elfáradt, hogy évek óta csak a problémákat oldja meg. Stresszes időszakot élünk át, ennyi az egész. Semmit nem tudsz a családi életünkről, így kérlek ne is ítélkezz felette, főleg ne ilyen durva szavakkal. Köszönöm.
2022. máj. 22. 22:44
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
Akik fikázzák az anyukát: az a rész is megvan hogy erőn felül megad mindent a gyerekének? (tudom, tudom, egyesek csak fröcsögni járnak fel) Kérdező, szerintem anyukád azért reagálta túl a dolgot, mert gyötri magárt rajta hogy többet szeretne megadni, kevésnek érzi amire képes. És úgy érezte te is így hiszed- holott egyértelműen sértő szándék nélkül mondtad amit mondtál. Röviden: szerintem anyukádnak saját magával van baja, és nem veled.
2022. máj. 22. 22:45
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm 16. Jó érzés olvasni, hogy valaki nem csak szidja anyát úgy, hogy nem is ismeri.
2022. máj. 22. 22:47
 18/33 anonim ***** válasza:
21%
Szóval te vagy a kis szolga otthon, aki alázatos anyával, anya meg kivágja a kukába süteményt, ha nem vagytok elég lelkesek, hát gratulálok. Nem látod te, hogy miben élsz...
2022. máj. 22. 22:59
 19/33 A kérdező kommentje:
Te nem látod, hogy miben élek. Egyáltalán nem vagyok szolga, meg van mindenem, szeretnek. Mindenkinek van nehéz időszaka, de ezek szerint egyeseknek ezt nehéz felfogni
2022. máj. 22. 23:28
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
Felfogja, csak veszekedést akar provokálni.
2022. máj. 23. 00:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!