Meghallgatnátok a fiatokat, ha el akarná mondani, hogy ha valami, teljesen váratlanul történne vele, akkor hogy temessék el? Fiatal lenne.
Meghallgatnátok, vagy inkább elhessegetnétek, jelszóval: "Fiatal vagy, ilyennel még foglalkoznod sem szabad"?
Persze nem szabályosan készülne rá, csak megemlítené, hogy ha esetleg, abszolút váratlanul, valami történne vele (mindig lehet véletlen), akkor mi legyen.
Apám, bár egy alkoholista szar alak volt, alapvetően az volt a vágya, hogy ha meghal, akkor ne legyen temetés, szórjuk szét a hamvait otthon az udvarban és legyen a házban urnában.
Ehhez képest kapott egy sima urnás temetést és kész. Megértem ezt is, mert örültünk, hogy eltűnt az életünkből.
Ez is a Te kérdésed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Én is tettem már rá célzást a Mutternak, pedig nem akarok öngyilkos lenni és beteg sem vagyok. Csak egyszerűen volt, amikor nehéz időszakon mentem keresztül.
38/N
Nyilván szarul esne hogy "gyűjts a temetésedre" de drága egy koporsós temetés. Nagyon gyerek lehet ha ezt nem képes felfogni. Ha még vannak más egyedi elképzelései is még drágább lesz az egész. Nekem az esne szarul ha hitelt kéne felvennem hogy kifizessem az elképzeléseit. Ha én meghalok, lesz annyi félretett pénzem ami állja a hamvasztást. Senkit se verek költségekbe. Nem fogom követelni hogy hívják már meg Marilyn Mansont koncertezni, a beszédet meg tartsa Samuel L. Jackson. (ti fizetitek, élő rokonok. Köszi, puszi)
Ha tegyük fel egyedülálló az anyja,van más kisgyereke is, akkor ne egyenek majd hetekig mert világra szóló búcsúztatót képzelt el magának az elhúnyt. Ez rohadt önző dolog szerintem. Ha egyedi kérései vannak akkor tegyen előre félre rá, ne mással akarja fizettetni.
Meg, mondja csak. Remélhetőleg nem az én dolgom lesz intézkedni, mert nem normális ha a szülő éli túl a gyereket.
Ezt mondanám is, hogy "remélem, hogy olyan későn jön el az a nap, hogy én már nem leszek". Majd annak mondja, aki intézkedhet.
Egyébként mindenki aki már átélte közeli hozzátartozója halálát, biztos hogy gondolt már erre, hogy ő hogy szeretné. Nincs ebben semmi morbid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!