Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghallgatnátok a fiatokat,...

Meghallgatnátok a fiatokat, ha el akarná mondani, hogy ha valami, teljesen váratlanul történne vele, akkor hogy temessék el? Fiatal lenne.

Figyelt kérdés

Meghallgatnátok, vagy inkább elhessegetnétek, jelszóval: "Fiatal vagy, ilyennel még foglalkoznod sem szabad"?

Persze nem szabályosan készülne rá, csak megemlítené, hogy ha esetleg, abszolút váratlanul, valami történne vele (mindig lehet véletlen), akkor mi legyen.

2022. máj. 21. 21:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
Fú, de utálom ezeket a rébuszos kérdéseket, amikor nem derül ki, hogy a kérdező kicsoda a történetben és miért kérdez. Te a gyerek vagy és öngyilkos akarsz lenni?
2022. máj. 21. 21:18
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Engem is kiráz a gondolat attól hogy beletegyenek egy ládába, aztán abban bomoljak el. Borzalom még belegondolni is.

Egy ismerősünk mondta mindig, hogy őt ne tegyék a földbe a koporsóval, mert nem akarja hallani hogy dobálják rá a földet. Mindig mondtuk neki kicsit viccesen, a morbid útján, hogy Gyuri bácsi te nem fogod azt már hallani. Kriptát kellett neki építtetni, úgy temették el.

2022. máj. 21. 21:20
 13/27 anonim ***** válasza:
2022. máj. 21. 21:24
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Meghallgatnám.. Viszont mondanám neki hogy ha full extrás kérései vannak, akkor tegyen félre rá. Max egy hamvasztásra lenne pénzem, cifrázás nélkül. Halotti tor is max szűk (5-10fős körben lenne, ha lenne), nem egy világra szóló lakodalmat hívnék össze. Koporsóea nem lenne pénzem. Az urnát is haza vinném, drága a bérelt hely. Nem verném hitelbe magam
2022. máj. 21. 21:36
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván meghallgatnám, mert értelmes ember meghallgatja a gyerekét.
2022. máj. 21. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

Én például természetjáró vagyok, elgondolkoztam már, hogy ha meghalnék, akkor azt szeretném, hogy elhamvasszanak, és valahol erdőben, hegytetőn szórják szét a hamvaimat. Túratársak, barátok körében.

Meg mindenféle üres gyászbeszéd helyett inkább csak egy megemlékezés legyen arról, hogy merre is jártam, mit szerettem.

Aztán ez úgysem lesz, mert a családom szarik is rám, szóval próbálok nem megpusztulni idő előtt :_D

2022. máj. 21. 21:47
 17/27 Ágyas tóni ***** válasza:
24%
Elhesegetném
2022. máj. 21. 21:55
 18/27 anonim ***** válasza:
29%
igazából üldözheted ezzel a szüleidet, ha szeretnél nekik szörnyű pillanatokat okozni, de a temetés rendjéről és módjáról a végén úgyis mindig a legközelebbi családtagok gyásza és anyagi helyzete dönt, tehát nettó fölösleges ilyesmivel zaklatni őket...
2022. máj. 21. 22:09
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Meghallgatnám, de megkérném rá, hogy ha komolyan gondolja, inkább írja le, mert csak akkor van rá esély, hogy tényleg meg fog valósulni.
2022. máj. 21. 22:32
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk azért nekem szarul esne egy ilyen "gyűjts a temetésedre, örülj, hogy nem a kutyáknak adunk oda" kifejezés.
2022. máj. 21. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!