Rettegésben tart a nevelőapám mit tegyek?
Mindig a veréssel akarja megoldani a kettönk közt lévő konfliktusokat, és konkrétan rettegek haza jönni az iskolából.
Ahelyett hogy normálisan leülnénk és megbeszélnénk a nézeteltéréseket, mindig a veréssel, meg az üvöltözéssel ugrik a torkomnak amit egy ideig tűrtem, de eljutottam arra a szintre hogy már tényleg félek itthon lenni, pláne akkor amikor édesanyám nincs itthon..
Édesanyám ezt az egész veszekedést, átélni és hallja is, de nem tesz semmit. Nem ez volt az első alkalom a nevelőapám részéről, de anyám még mindig együtt van vele. Nem veszi észre hogy a nevelőapám rossz hatással van rám, látszik anyámon hogy fél a nevelőapámtól, de nem mer lépni, és nem mer segítséget kérni..
Mit lehetne tenni? Előre köszönöm a válaszokat.
-L
Jelenleg semmit egészen pontosan nullát válaszoltál a 23 bejegyzésemre.
Annyit hajtogatsz hogy nem kamu.
Az édes kevés lesz...
40.-re.
Az ok nélkül elég nehéz választ adni. Pl. én is ütném a kölyköm, ha drogozna, vagy lopna itthonról.
Én is föltettem a kérdést, hogy milyen okokból van konfliktus közte és nevelőapja között. Visszajár bizonygatni, hogy nem kamu "fogjátok már fel", de erre semmit se ír.
Teljesen egyértelmű, hogy troll. Vagy esetleg értelmi fogyatékos.
44.-re.
Egy full névtelen fórumon??? >:)
Na jó én feladtam.
Ugyan azt az üres szöveget fújod.
Így ha valóban van gond, nem tudunk segíteni.
Na csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!