Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rettegésben tart a nevelőapám...

Rettegésben tart a nevelőapám mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig a veréssel akarja megoldani a kettönk közt lévő konfliktusokat, és konkrétan rettegek haza jönni az iskolából.

Ahelyett hogy normálisan leülnénk és megbeszélnénk a nézeteltéréseket, mindig a veréssel, meg az üvöltözéssel ugrik a torkomnak amit egy ideig tűrtem, de eljutottam arra a szintre hogy már tényleg félek itthon lenni, pláne akkor amikor édesanyám nincs itthon..

Édesanyám ezt az egész veszekedést, átélni és hallja is, de nem tesz semmit. Nem ez volt az első alkalom a nevelőapám részéről, de anyám még mindig együtt van vele. Nem veszi észre hogy a nevelőapám rossz hatással van rám, látszik anyámon hogy fél a nevelőapámtól, de nem mer lépni, és nem mer segítséget kérni..

Mit lehetne tenni? Előre köszönöm a válaszokat.

-L

2022. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
73%

Jelenleg semmit egészen pontosan nullát válaszoltál a 23 bejegyzésemre.

Annyit hajtogatsz hogy nem kamu.

Az édes kevés lesz...

2022. máj. 20. 09:04
 42/57 anonim ***** válasza:
80%

40.-re.

Az ok nélkül elég nehéz választ adni. Pl. én is ütném a kölyköm, ha drogozna, vagy lopna itthonról.

2022. máj. 20. 09:08
 43/57 anonim ***** válasza:
78%

Én is föltettem a kérdést, hogy milyen okokból van konfliktus közte és nevelőapja között. Visszajár bizonygatni, hogy nem kamu "fogjátok már fel", de erre semmit se ír.

Teljesen egyértelmű, hogy troll. Vagy esetleg értelmi fogyatékos.

2022. máj. 20. 09:36
 44/57 anonim ***** válasza:
97%
Arra is gondoljatok, hogy lehet cikinek érzi.
2022. máj. 20. 10:12
 45/57 anonim ***** válasza:
77%

44.-re.

Egy full névtelen fórumon??? >:)

2022. máj. 20. 10:18
 46/57 A kérdező kommentje:
Aki kérdezi, annak privátban válaszolok:) Erre is lehetne gondolni:)
2022. máj. 20. 10:33
 47/57 anonim ***** válasza:
57%

Na jó én feladtam.

Ugyan azt az üres szöveget fújod.

Így ha valóban van gond, nem tudunk segíteni.

Na csá.

2022. máj. 20. 11:20
 48/57 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, azért ez így tényleg érthetetlen. Abszolút elítélem a gyerekverést, nem gondolom, hogy megoldás lenne vagy a gyerek azt csak úgy "kiérdemelné", de egyre inkább tűnik úgy, hogy szórakozol a témával. Sokkal egyszerűbb lenne kiírni ide, hogy pl. iszik az öreg, és attól agresszív, mint semmi konkrétumot nem írni majd ilyen sejtelmes, vigyorokkal teletűzdelt kommentet írni, mint a 46. Igencsak ront a hitelességen... Ez nem a téma, amivel poénkodni lehetne!
2022. máj. 20. 11:59
 49/57 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem iszik, mindig józan. Ha inni is iszik akkor max egy üveg sört vagy egy pohár pálinkát, de ez az ivászat sem sűrű, és ennyi.
2022. máj. 20. 12:26
 50/57 anonim ***** válasza:
83%
49.: PÉLDÁNAK írtam, nem azt, hogy fixen ez a baja. Nem ismerjük, nem tudhatjuk, ezért írtam egy példát. Egyre inkább tűnik úgy, hogy neked ez az egész csak egy szórakozás. Szégyelld magad, hogy neked más traumája unaloműzésre való!
2022. máj. 20. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!