Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rettegésben tart a nevelőapám...

Rettegésben tart a nevelőapám mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig a veréssel akarja megoldani a kettönk közt lévő konfliktusokat, és konkrétan rettegek haza jönni az iskolából.

Ahelyett hogy normálisan leülnénk és megbeszélnénk a nézeteltéréseket, mindig a veréssel, meg az üvöltözéssel ugrik a torkomnak amit egy ideig tűrtem, de eljutottam arra a szintre hogy már tényleg félek itthon lenni, pláne akkor amikor édesanyám nincs itthon..

Édesanyám ezt az egész veszekedést, átélni és hallja is, de nem tesz semmit. Nem ez volt az első alkalom a nevelőapám részéről, de anyám még mindig együtt van vele. Nem veszi észre hogy a nevelőapám rossz hatással van rám, látszik anyámon hogy fél a nevelőapámtól, de nem mer lépni, és nem mer segítséget kérni..

Mit lehetne tenni? Előre köszönöm a válaszokat.

-L

2022. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vagy? Iskolába orvos vagy valamelyik tanár nem látja a verés nyomait? Mond el az iskolában, és kérj segítséget tanártól vagy az iskola orvostól, ha látható a verés nyoma akkor azonnal menj az iskola orvoshoz és mond el mi történt.
2022. máj. 19. 14:45
 2/57 anonim ***** válasza:
7%
Aha... és te gondolom semmiben nem vagy hibás, csak az a féreg bánt...ha bánt...ok nélkül?
2022. máj. 19. 14:46
 3/57 anonim ***** válasza:
96%
3. És ha van oka, akkor oké, hogy megver egy gyereket egy felnőtt férfi??
2022. máj. 19. 14:47
 4/57 anonim ***** válasza:
99%

Beszélj anyáddal, hogy ez a helyzet számodra elviselhetetlen. Az, hogy meg sem próbál megvédeni egy anyától elfogadhatatlan, ez tőle a minimum elvárás.

Ha nem reagál, akkor apádtól, nagyszüleidtől kérj segítséget.

2022. máj. 19. 14:48
 5/57 anonim ***** válasza:
7%

#4:

És mi van, ha ki van színezve a sztori, mert a kérdező csak figyelmet akar?

2022. máj. 19. 14:51
 6/57 anonim ***** válasza:
97%
6. És mi van, ha nem? Okoljuk a gyereket?!
2022. máj. 19. 14:53
 7/57 A kérdező kommentje:
Sajnos, a vérszerinti apummal nem tartom a kapcsolatot, ő fent él Budapesten. A Nagyszüleimnek nem tudok szólni mert anyám könyörög hogy ne szóljak senkinek. 16 éves vagyok, és a nyomok sem látszodnak, a barátaim tudnak csak ezekről, de ők is a rendőrséget ajánlák, de az a gond ha el is megyek, fogalmam sincs hogy, kell ehhez a szülő is, vagy elég ha csak én megyek.
2022. máj. 19. 15:00
 8/57 anonim ***** válasza:
94%

Ha hibás is valamiben, akkor sem a verés a megoldás te gyökér3as.....

Mennyi idős vagy? 1x próbálj anyukáddal beszélni róla, hogy mi van, ha nem segít, fel kell jelenteni, mert ha nincs semmi, addig fajul, hogy egyszer vagy ő okoz nagyobb kárt benned, vagy te félelemből a nyakába vágod a nagy kést...

2022. máj. 19. 15:03
 9/57 anonim ***** válasza:
89%
Az anyád sem semmi akkor...fontosabb neki az, hogy valaki tömje a lukát, mint a lánya. Gondolom a duvad nem csak téged "tesz helyre". Szerintem meg kérj segítséget és tereld hivatalos útra a történteket az ostoba anyád érdekében is.
2022. máj. 19. 15:09
 10/57 anonim ***** válasza:
12%
KAMU!
2022. máj. 19. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!