Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rettegésben tart a nevelőapám...

Rettegésben tart a nevelőapám mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig a veréssel akarja megoldani a kettönk közt lévő konfliktusokat, és konkrétan rettegek haza jönni az iskolából.

Ahelyett hogy normálisan leülnénk és megbeszélnénk a nézeteltéréseket, mindig a veréssel, meg az üvöltözéssel ugrik a torkomnak amit egy ideig tűrtem, de eljutottam arra a szintre hogy már tényleg félek itthon lenni, pláne akkor amikor édesanyám nincs itthon..

Édesanyám ezt az egész veszekedést, átélni és hallja is, de nem tesz semmit. Nem ez volt az első alkalom a nevelőapám részéről, de anyám még mindig együtt van vele. Nem veszi észre hogy a nevelőapám rossz hatással van rám, látszik anyámon hogy fél a nevelőapámtól, de nem mer lépni, és nem mer segítséget kérni..

Mit lehetne tenni? Előre köszönöm a válaszokat.

-L

2022. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért is szólj a nagyszülőknek vagy más rokonoknak, mert így tönkremész. Már csak azért is szólj, mert ha a gyámügyhöz is fordulsz, úgyis őket fogja felkeresni elsőnek, jobb ebbe beavatni.
2022. máj. 19. 19:59
 32/57 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ott vesszen anyád is,menj a gyámügyhöz.

Azonnal a fejéhez kap az életképtelen p*csa,ha meglengetik előtte,hogy bűnrészes családon belüli erőszakért és elvesznek tőle..:D

Ne szólj előre semmit,nehogy azért is bántson.

2022. máj. 19. 20:16
 33/57 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a történetből annyi lehet igaz, hogy van egy nevelőapja.
2022. máj. 19. 22:25
 34/57 anonim ***** válasza:
88%
33, miért vagy te olyan biztos ebben? Itt az oldalon sok tagról nem gondolnád, miken ment àt (én is pl), csak nem mindenki ír kérdést róla..
2022. máj. 19. 22:44
 35/57 anonim ***** válasza:
15%
Nem válaszol a kérdésekre, pedig itt van.
2022. máj. 19. 23:01
 36/57 anonim ***** válasza:
17%
Csak a szokásos forgatókönyv
2022. máj. 19. 23:49
 37/57 anonim ***** válasza:
65%
K.rva szar vicc, ha ez kamu ...
2022. máj. 20. 00:01
 38/57 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu fogjátok már fel, több kiskorú megy át ilyeneken mint gondolnátok, a net tele van ilyen történésekkel, és ilyenekről kib.szottúl nem illik viccelődni, és én azokhoz az emberek közé tartozok akik szintén azzal a véleménnyel vagyok, hogy ilyenről hazudni írtó gáz .
2022. máj. 20. 06:05
 39/57 anonim ***** válasza:
25%

38.-ra.

Akkor írd le: Miért vernek?

2022. máj. 20. 09:00
 40/57 anonim ***** válasza:
55%
39... ugyan mégis mi a ferde 🍆 közöd van hozzá...?
2022. máj. 20. 09:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!