Apaként mire figyeljek oda a kamaszlányomnál?
El kezdett pasizni a 16éves lányom, hogyan ülljek le vele meg beszélni, és mit mondjak mire figyeljen oda amikor párt választ maga mellé?
Más apukák mikre figyelmezteti, és hogyan beszéli ezeket meg vele anélkül hogy rosszul végzödne az egész beszélgetés, teszem azt hogy nem kioktatni akarom az emberekről hanem jót akarok neki, és hogy mikre figyeljen oda vagy hogyan viselkedjen a fiúkkal.
14
Nem 13 voltam. De szerintem ahhoz is kell egy hatás az életben, hogy valaki arra vágyakozzon, hogy minden srác kihasználja. Pl önbizalom hiánya van általában az ilyeneknek, nem értékelik önmaguk. Na, ezt kell megakadályozni a szülőknek, ha tudják. Nem lehet ott minden pillanatban az ember, és nem tud mindenben segíteni. De ezért kell kiépíteni egy bizalmi kapcsolatot a saját lányoddal, hogy úgy érezze, mindenről beszélhet. És biztosítani arról, hogy te ott vagy. Igen, hibázik, de akkor annyit mondasz, hogy csalódtam benned, de remélem, tudok segíteni. Szerintem ez nagyon hatásos, én is megkaptam, ez világosított fel. Azóta mindent meg beszélek apukámmal, ami bánt. Akkor is ha intim téma. Nekem
Ő jutott, de örülök, hogy ott van a mai napig, ha szükségem van rá. ( persze vannak barátaim is) És igen, vissza tartó erő az, hogy csalódna bennem. Így vigyázok magamra, többször végig gondolok egy dolgot, mielőtt megtenném. Félre értés ne essék, már volegényem van. Szerintem pont emiatt :) Így annyira már nem aktuális, de anno pont emiatt kezdtem randizni a volegényemmel :) Kezdtem értékelni magam és olyan sraccal randizni, akit nem az erdekel, hogy első randin lefekszunk e, vagy akarok e egy s mást .
Mond meg neki, használjanak gumit és nyugodtan hívhat akkor is ha elkell ásni valakit.
Majd ő kitapasztalja mire van szüksége és mitől boldog másba beleszólni felesleges, ha segítséget kér vagy a véleményed valakiről/valamiről majd megkérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!