Szülőként melyiket fogadnád el inkább, ha a "kislányod" 18 évesen bejelentené, hogy a lányokhoz vonzódik és bemutatná a barátnőjét, vagy ha 18 évesen közölné veled, hogy gyermeket vár és meg akarja tartani?
Elöljáróban annyit, hogy a nemi dimorfizmus, a nemi identitás zavar és a homo (vagy bi, stb) szexualitás nem ugyanaz.
Ezek közül a tudomány mai állása szerint csak az első veleszületett rendellenesség.
Fontosnak tartottam leírni, mert látom, hogy sokan vagy sötétségben vannak, vagy pedig szándékosan terjesztenek dezinformációt, miszerint veleszületett dolog a homoszexualitás, noha ezt számos neves kutatás cáfolta már.
Nem kötekedés, csak zavaró amikor propagandát bujtatnak tudományos köntösbe.
A kérdésedre válaszolva, a második esetet fogadnám el.
Mivel a kérdés személyekhez szólt és mindenki a személyes véleményét mondhatja el, ezért érdekes ez a lepontozgatás ami itt megy.
Második. ( bár az elsőt is elfogadom ha így döntene) Másodikat viszont átéltem, tudom, hogy nem akadály egy pici baba ha fiatalon szülünk. Én is 18 évesen szültem, és nem a szüleim nyakára. Persze le kellett mondani a házibulikról, a barátnőkkel való csvargásról, de nem is bántam.Amíg otthon voltam a kisfiammal, leérettségitem, szakmát tanultam ki. 3 évesen oviba ment, és dolgoztam egy nyomdában, este amikor aludt tanultam, hogy meglegyen a szakmám. Mire iskolás lett, már a szakmámban dolgoztam. Fiam apja is végig dolgozott, tanult, képezte magát. Sokáig albérletben éltünk, majd nagy hitellel sikerült egy kis házat venni. ( 20 évig fizettük a hitelt) Ma a fiam 30 éves. Angliai egyetemen tanult, ott él, és dolgozik. Van egy szép nagy házunk, autónk, és egy sikeres vállalkozásunk. Semmire szültem, semmink nem volt. Szülőktől nem nagyon kaptunk segítséget, de minden elérhető ha akarjuk. Tény, hogy fiatalon mi nem mentünk nyaralgatni, bulizni, de ez akkor sem hiányzott. Ma viszont már szinte bejártuk az egész világot. Nem maradtunk le semmiről
Ha mindenki arra várna, hogy előbb legyen háza, sok pénze, akkor nem csodálkoznék, ha a fehér emberek szép lassan kihalófélben lennének.
#24 Nem akarok offolni, de igazából van ráció abban amit mondasz.
Pl ha szépségipari vállalkozó egy hölgy, akkor olyan 30 körül lesz a karriere csúcsán. Neki például sokkal jobb 20 évesen szülni, mert 30 fölött az ügyfelei jó részét elveszíti és kezdhet új vendégkör kialakításába.
Ez is egyéni dolog, nincs univerzálisan jó vagy rossz döntés. Az egyén helyzetétől függ.
5-ös, oldja meg. Más is megoldja, létezik bölcsi, létezik apuka - ugyanis a gyereket ketten csinálták.
Én nem tartanám el őket, mert ő az eseményutánit sem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!