Titeket is hülyének néz folyton a szüleitek?
Same.
Anyám abba is képes beleszólni, hogy hogyan fogom a bögrét, mert úgy meg fogja égetni a kezem.
29 éves vagyok, 200 km-re lakom töle, pár havonta megyek hozzá látogatni.
Én már elengedtem, nem hülyének néz, csak segíteni próbál. Idióta módon, de nem akar rosszat.
25 vagyok, két hét múlva államvizsgázom, 19 éves korom óta nem otthon élek. Amikor pár napra hazamegyek, apám van, hogy képes reggeli után rám szólni, hogy majd ne felejtsek el fogat mosni, vagy ágyazzak be.
Igazából már rájöttem, hogy ezek a szülők abban érzik a fontosságukat, ha "nevelhetik" a gyerekeiket.
Olyan balfaxok vagytok! Nekem nem mern szólni semmiért sem, helyre is tenném 2perc alatt! Szemtöl szemben felemelve a hangom közlöm hogy nem vagyok már gyerek, nekem ne pofazzon...
Tudja hol a helye, plusz hogy jobb ha meghunyaszkodik
Már két éve voltam kolis gimi alatt, tehát 16 éves voltam, amikor anyám pár napig távol volt egy nyári szünet alatt. El akarta magyarázni, hogy hogy működik az ablak. Meg azt is, hogy hogy kell mosogatni, úgy, hogy amúgy egyszer sem vittem haza mostatlant... Az utóbbira az volt a magyarázat, hogy "Hát mindig panaszkodsz, hogy a koliba nincs meleg víz, itthon meg van és abba máshogy kell mosogatni". Azt hittem ott leszek rosszul... Na meg a klasszikus, minden rokoni találkozó előtt közli, hogy köszönjek... Hátb+, nem mondod. Lassan 20 leszek amúgy.
De amúgy betegesen kontrolláló személyiség, szóval szerintem csak gyerekstátuszba akar tartani, hogy minél később költözzek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!