Hogyan mondjam el a családomnak, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 15:50
11/15 anonim válasza:
Biztos vagy benne teljesen? Mennyi idős vagy?
12/15 anonim válasza:
Hát, nézd onnan hogy elöbb utobb ugy is megtudják, akkor legalább már töled tudják meg közvetlen.
14/15 anonim válasza:
hát azt mi nem tudjuk, hogy a te szüleid hogy állnának hozzá
lehet a szüleid nyugatiasak, de vannak itt bőven keleties mentalitású emberek is az országban
úgy értem, vannak helyek, ahol ujjongva dicsérik az ezrével vonuló, pucér szivárványos, homokos felvonulást, meg van, ahol a szart is kiveri belőled egy vadidegen, ha meglátja, hogy a másik férfi, mint párod, fogdosod, taperolod, stb.
ez a keleti vonal
döntsd el te, hogy milyen beállítottságúak a szüleid
ha keletiesek, abból oltári nagy balhé lenne nyilván, ha nyugatiasak, akkor azért jóval elfogadóbbak
15/15 anonim válasza:
Ez sokban függ attól, hogy milyen kapcsolatod van a szüleiddel, illetve, hogy te mennyire éled meg nyitottan a melegséged. Én például ezt teljesen magánügyként kezeltem és sosem beszéltem róla szüleimnek, de ettől függetlenül ők ezt tudják, mert észrevették jelekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!