Hogy állíthatnám le anyámat?
Folyamatosan terrorizál
Mellé kritizál hogy hogy nézek ki,fogyjak le,disznó,dagadt es ilyeneket mond, nem bírom.inkabb öljenek meg minthogy ezt hallgassam.
Hozzátenném hogy egyedül nevel és testverem sincs.elhalmoz
Amikor próbáltam fogyózni nem bir leállni a sütik készítésével,az hogy rengeteg édességet hoz.amikor könyörögtem neki hogy ne tegye.mert tudja hogy nem fogok tudni ellenállni.mindig kínálgatott és direkt kiteszi az orrom elé,utanna mocskol hogy megint eszek.és fogyjak mar le:)
Mit tehetnék?Komolyan már nem bírom sokáig így hallgatni,es csak hízok es hízok(stressz evés)
Önbizalomról már szó sincs amúgy.régóta nincs.17 vagyok 160cm
És maradjunk annyiban hogy 80-90 kg között🥲Sok stressz ér emiatt is:)
Korombeliek miatt is
Szóval aki ugyan ezt akarja itt az ne tegye.hallottam már mindenfélét.csak anyával kene megértetnem hogy előbb utóbb miatta nyírom ki magam.egyszerűen nem fog menni tovabb
Anyád és az én apám lelki társak lehetnének. xd
Apám egyedül nevelt fel, még mindig együtt lakunk, de már nem vagyok nevelendő gyermek.
Amikor vékony voltak is kritizált (nem a súlyom, ezer más), amikor a gondokat ételbe fojtottam, és jöttek a kilók, jöttek a becenevek, a beszólások, ideges kedvében egyenesen a sértések, lelkembe tiprások ezzel és azzal is.
Amikor úgy voltam, szeretnék lefogyni, étrend változtatással, és kértem, ne vegyen nekem semmit, egy csokit se, sőt semmilyen édességet itthon, mert ha látom, nem megy az ellenállás, előbb vagy kicsit utóbb megeszem. Magának ritkán vett édességet, a munkája miatt sokat volt bent, szóval ha akart volna nyammogni valami csokit, bent megtehette volna. Mondtam a tervet, nincs édesség, nincs cukros üdítő, nincs gyorskaja és társai.
Mit hozott másnap? Csokikat. Mit hozott legközelebb? Pizzaszeletet. Mit hozott később? Péksütit. Mit kérdezett tőlem a boltban?: vegyünk fagyit? De minek is kérdezte, vett, és rám is gondolt, szóval nagy dobozt, meg tejszínhabot. Kajának tészta, zsíros magyar ételek, és ha én ezekből keveset ettem, már ment a kioktató beszéd, hogy nem xarja a pénzt, ki kell dobni a kaját.
Amikor mondtam, hogy NE TEGYE, elég úgy az egészből, ő sértődött meg. Jött azzal, hogy tényleg akarnám, akkor nem is nyúlnék hozzá akkor sem, ha előttem van (magasról xart rá, mit kértem, ez egy olyan téma). Sajnos nekem kellett volna a támogatás, hogy ne legyen előttem. Stressz miatt ettem, azt meg bőven kaptam mindenhonnan, de ő és én teljesen máshogy gondolkodunk, nem értette ezt meg.
Kérdező! Mit tehetsz? Semmit... Nekem legalábbis nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!