Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy állíthatnám le anyámat?

Hogy állíthatnám le anyámat?

Figyelt kérdés

Folyamatosan terrorizál

Mellé kritizál hogy hogy nézek ki,fogyjak le,disznó,dagadt es ilyeneket mond, nem bírom.inkabb öljenek meg minthogy ezt hallgassam.

Hozzátenném hogy egyedül nevel és testverem sincs.elhalmoz

Amikor próbáltam fogyózni nem bir leállni a sütik készítésével,az hogy rengeteg édességet hoz.amikor könyörögtem neki hogy ne tegye.mert tudja hogy nem fogok tudni ellenállni.mindig kínálgatott és direkt kiteszi az orrom elé,utanna mocskol hogy megint eszek.és fogyjak mar le:)

Mit tehetnék?Komolyan már nem bírom sokáig így hallgatni,es csak hízok es hízok(stressz evés)

2022. máj. 10. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Hány kiló vagy?
2022. máj. 10. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem direkt csinálja,nem semmi,teljesen tönkre teszi az önbizalmadat.Hány éves vagy,hány kiló és hány cm?
2022. máj. 10. 18:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Önbizalomról már szó sincs amúgy.régóta nincs.17 vagyok 160cm

És maradjunk annyiban hogy 80-90 kg között🥲Sok stressz ér emiatt is:)

Korombeliek miatt is

Szóval aki ugyan ezt akarja itt az ne tegye.hallottam már mindenfélét.csak anyával kene megértetnem hogy előbb utóbb miatta nyírom ki magam.egyszerűen nem fog menni tovabb

2022. máj. 10. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Azok a kimaradó szóközök mindig az írásjeleknél... emlékeztetnek valakire. :D
2022. máj. 10. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet, hogy saját kudarcait vetíti rád? Úgy értem neki is gondja volt a kilókkal, esetleg negativ megjegyzeseket kapott, nincs sikere a férfiaknál...
2022. máj. 10. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Anyád és az én apám lelki társak lehetnének. xd

Apám egyedül nevelt fel, még mindig együtt lakunk, de már nem vagyok nevelendő gyermek.

Amikor vékony voltak is kritizált (nem a súlyom, ezer más), amikor a gondokat ételbe fojtottam, és jöttek a kilók, jöttek a becenevek, a beszólások, ideges kedvében egyenesen a sértések, lelkembe tiprások ezzel és azzal is.

Amikor úgy voltam, szeretnék lefogyni, étrend változtatással, és kértem, ne vegyen nekem semmit, egy csokit se, sőt semmilyen édességet itthon, mert ha látom, nem megy az ellenállás, előbb vagy kicsit utóbb megeszem. Magának ritkán vett édességet, a munkája miatt sokat volt bent, szóval ha akart volna nyammogni valami csokit, bent megtehette volna. Mondtam a tervet, nincs édesség, nincs cukros üdítő, nincs gyorskaja és társai.

Mit hozott másnap? Csokikat. Mit hozott legközelebb? Pizzaszeletet. Mit hozott később? Péksütit. Mit kérdezett tőlem a boltban?: vegyünk fagyit? De minek is kérdezte, vett, és rám is gondolt, szóval nagy dobozt, meg tejszínhabot. Kajának tészta, zsíros magyar ételek, és ha én ezekből keveset ettem, már ment a kioktató beszéd, hogy nem xarja a pénzt, ki kell dobni a kaját.

Amikor mondtam, hogy NE TEGYE, elég úgy az egészből, ő sértődött meg. Jött azzal, hogy tényleg akarnám, akkor nem is nyúlnék hozzá akkor sem, ha előttem van (magasról xart rá, mit kértem, ez egy olyan téma). Sajnos nekem kellett volna a támogatás, hogy ne legyen előttem. Stressz miatt ettem, azt meg bőven kaptam mindenhonnan, de ő és én teljesen máshogy gondolkodunk, nem értette ezt meg.

Kérdező! Mit tehetsz? Semmit... Nekem legalábbis nem sikerült.

2022. máj. 10. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Direkt csinálja. Nem tudom mit kellene tenned, egyszerűen ne edd meg amit elég rak, hiába provokál, ne edd meg és kész.
2022. máj. 11. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!