Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz ez apámtól?

Eger macska kérdése:

Szerintetek gáz ez apámtól?

Figyelt kérdés

Bent ülünk és megkérdezi hogy nem-e cserélem neki ki a kereket a kocsin?Ilyet miért mond ha ő is rá ér? De nem cseréltem ki

16f

2022. máj. 7. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudod cserélni egyáltalán?
2022. máj. 7. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ez egy egyszerű kérdés, lehet, csak tanítani akart. A helyedben megkértem volna, hogy mutassa meg, hogy hogy kell, még jól fog jönni később sok szempontból. Te csak játszd a dacos kamaszt, 16f még ráér..
2022. máj. 7. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem is szokott ilyeneket kérdezgetni fater. De szoktam is segíteni. Azzal is gyakorlok, meg picit rutinosabb leszek pár dologban. Azért nem hátrány, ha éppen egy flex, fúró, véső, hegesztő nem esik ki a kezemből.

A kerék csere meg hasznos tud lenni. Elsőnek mikor muszájból csináltam, le se tudtam volna cserélni. Mikor utána csináltam ilyen hasonló ráérősen, akkor gyakoroltam.

(Úgy rá volt feszülve, hogy hamarabb hajlott a kulcs, mint hogy tekeredett volna a csavar. De ugye simán kézzel nem is bírtam hajtani. Kellett hozzá cső, hogy nagyobb legyen az erőkar...)

Megkérdezte, hogy csinálod-e. Nemet mondtál, nem említetted, hogy jelenetet rendezett vagy bármi. Szóval miért olyan nagy baj, ha lehetőséget ad arra, hogy tanulj valamit vagy gyakorolj??

2022. máj. 7. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy apa megkéri a fiát egy kis szívességre. Nem gáz.
2022. máj. 7. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Kicsit a faterod túltolta az nagyfiú ságodat.Azt hitte ettől te nagynak érzed majd magad.
2022. máj. 7. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem azért kérdezte, mert meg akarta mutatni, hogy egyáltalán hogy kell.
2022. máj. 7. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező: Te szoktál apádtól pénzt kérni? ha igen az gáz, minek hiszen te is tudnál már dolgozni, kereshetnél pénzt
2022. máj. 7. 19:12
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Ez most elég rossz példa volt, miért lenne gáz pénzt kérnie egy 16 éves gyereknek? Tartsa el magát a nyári munkából vagy mégis, hogy gondoltad? xd

2022. máj. 7. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
8as, szórakozásra stb.. gondolom az apja sem 0/24 cserél kereket...
2022. máj. 7. 19:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Én már cseréltem egyedül egy pár kereket! De engem az zavart volna hogy ő meg bent ült volna
2022. máj. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!