Szerintetek gáz ez apámtól?
Bent ülünk és megkérdezi hogy nem-e cserélem neki ki a kereket a kocsin?Ilyet miért mond ha ő is rá ér? De nem cseréltem ki
16f
Tőlem is szokott ilyeneket kérdezgetni fater. De szoktam is segíteni. Azzal is gyakorlok, meg picit rutinosabb leszek pár dologban. Azért nem hátrány, ha éppen egy flex, fúró, véső, hegesztő nem esik ki a kezemből.
A kerék csere meg hasznos tud lenni. Elsőnek mikor muszájból csináltam, le se tudtam volna cserélni. Mikor utána csináltam ilyen hasonló ráérősen, akkor gyakoroltam.
(Úgy rá volt feszülve, hogy hamarabb hajlott a kulcs, mint hogy tekeredett volna a csavar. De ugye simán kézzel nem is bírtam hajtani. Kellett hozzá cső, hogy nagyobb legyen az erőkar...)
Megkérdezte, hogy csinálod-e. Nemet mondtál, nem említetted, hogy jelenetet rendezett vagy bármi. Szóval miért olyan nagy baj, ha lehetőséget ad arra, hogy tanulj valamit vagy gyakorolj??
Ez most elég rossz példa volt, miért lenne gáz pénzt kérnie egy 16 éves gyereknek? Tartsa el magát a nyári munkából vagy mégis, hogy gondoltad? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!