Elengednéd a 17 éves gyerekedet Németországba randizni?
Kérdező, más egy idegen országba elengedni a gyerekedet, és más az, ha lemegy a boltba.
Téged úgy átvert ez a csaj, aki lehet hogy pasi, mint ahuzat. Miért nem helybéli lánnyal kezdesz? Láttad már ezt a lányt mondjuk videóchaten?
Szaroskám, először is a dolog ott kezdődik, hogy nem sunyin sejtetően irkálsz, hanem kerek-perec kiírod, hogy te vagy a gyerek, hogyan beszélj erről a szüleiddel.
Másodszorra a pofádból pedig visszaveszel szépen, mert akiknek te itt ugatsz, lehet, anyáid-apáid lehetnének és többet letettek az asztalra, mint amennyit te valaha is fogsz.
Nem engednélek el, főleg, hogy az ideokádásaidból is látszik, mennyire éretlen egy takony vagy.
Érett, , megbízható, TISZTELETTUDÓ gyerekem elmehetne úgy, ha mi a szülei is vele mennénk. Igen, ez van, ha “ciki”, ha nem. Természetesen magára a randira nem kísérnénk el, de ott lennénk legalább a városban és tudni akarnánk, pontosan hova megy és kivel.
Szánalmas vagy. Bizonyára a te szüleid nem bíztak benned (érthető okokból), emiatt éled ki itt a dühödet.
Ne tedd magad nevetségessé, kisöreg!
A 63-asnak igaza van. Tiszteletlen vagy
A normálisan feltett kérdésekre miért nem válaszolsz?
Sok normális válasz érkezett, ezeket megjegyzem, mert sok jó tanácsot is kaptam. De az általad kedvelt úriember elfogadhatatlan stílusban kelt ki ellenem.
Édesem, én neked, aki még az érettségit sem tette le, még egy sört sem vehet a boltban legálisan, nem vagyok a kisöreged, rendben?
Mit is értél te el, amitől fel lennél jogosítva ilyen hangnemre FELNŐTT emberekkel szemben? A haverjaiddal beszélj nyugodtan így, itt szépen húzd meg magad.
Amúgy nyilvánvaló, hogy TE vagy az, akit nem engednek el a szülei, különben meg sem született volna a kérdés. És okkal nem engednek el (amiket itt szépen kifejtettek teljesen kulturáltan, erre te kezdtél el bicskanyitogatóan visszaugatni), a stílusod csak a ráadás (már ha velük szemben is meg mered ezt engedni magadnak, nem csak itt keménykedsz).
Egyébként képzeld, nyuszi, engem elengedtek mindenhova lánygyerekként is, semmit sem féltem kérni, mert maximálisan megbízható voltam. Igaz, ilyen agyhalott ötlettel sosem álltam elő, nem voltam szerelmes egy chat ablakba (volt már net és társkereső, mielőtt ezzel jönnél), de ha lettem volna, sem várom el, hogy akkor azonnal engedjenek el több száz, ezer km-re külföldre csak úgy egyszál magamban.
Nem. De biztos nagyon dühös lenne, és azt vágni a fejemhez akadákyozom az életét.
Igen. De vigyen védelmi spray, legyen retúr jegye, és ne maradjon sokáig.
Amúgy miért nem a fiú jön ide?? Mert ha volt már itt és láttam volna jobban elengedném.
17:41-es!
Inkább ne írj több választ, csak mégjobban lejáratnád magad. Nem bírtam végigolvasni a "kommentedet" nevetés nélkül.
1: a trágár stílusoddal kizárólag magadat minősíted, nem engem.
2: érthető, hogy elengedtek téged a szüleid bárhová. Reménykedtek is, hogy nem mész haza.
Ha mégegy kommentet írsz, olvasásra sem méltatom. Végeztem veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!