Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a 17 éves gyerekede...

Elengednéd a 17 éves gyerekedet Németországba randizni?

Figyelt kérdés
Ha Egyedül menne, vonattal.

2022. máj. 6. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy a lány megy? Idézd már, ahol ezt írtam!

Szerintem komoly gondok vannak veled.

2022. máj. 6. 09:22
 12/77 anonim ***** válasza:
98%
A kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány a szóban forgó gyermek. A kiskorú az kiskorú, nemtől, rassztól és szexuális beállítottságtól függetlenül, és a szülő a felelős érte. És ez pontot is tesz a válasz végére.
2022. máj. 6. 09:27
 13/77 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Ha tegyük fel, tényleg valódi randi lesz, akkor is minek? 17 évesen távkapcsolat Németországból?
2022. máj. 6. 09:35
 14/77 anonim ***** válasza:
95%
Egyedül nem.
2022. máj. 6. 09:42
 15/77 anonim ***** válasza:
81%

Voltam hasonló helyzetben.

Találkozni biztos nem mennék ki csak úgy a lányhoz én maradtam is pár napra. De a randi (jövök-megyek) annak értelme sincs. Pláne, ha nem ismeri személyesen is a lányt. Nem játék. Őszintén mondva én szlovákián keresztül mentem vonattal. Nem titok, hogy a szlovákok nem is nagyon szeretik a magyarokat. Hiába első osztályú vonat meg minden, akkor is nagyon méregettek. Az nem igazán tetszett. Másik, hogy nyelvtudás se árt, ha van valami tudjon beszélni. Nekem voltak kint akkor rokonaim is, szóval ha baj lett volna is lehetett volna mindent intézni.

Szóval én hasonló körülmények között lehet engedném a gyerekem. De maga az, hogy kimenjen egy valakivel találkozni, úgy hogy személyesen soha nem is találkozott vele, na az már meredek.

2022. máj. 6. 09:42
 16/77 anonim ***** válasza:
94%
Úristen nem, tapasztalatból beszélek hogy simán hazudhatnak neked bármit... bármi történhet.
2022. máj. 6. 09:43
 17/77 anonim ***** válasza:
95%
Fiúprostinak is eladhatják...
2022. máj. 6. 09:52
 18/77 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2022. máj. 6. 09:58
 19/77 anonim ***** válasza:
94%

#12! Mi az, hogy "komoly gondok vannak veled?". Ezt mire írtad??? Milyen reakció ez?! Azért vannak valakivel gondok vele, mert nem gondolatolvasó, hogy milyen nemű a gyereked? 😀 Talán: "Köszönöm az eddigi válaszokat, a gyermekem fiú", vagy valami ilyesmi lett volna normális.

Na ebből a reakciódból lejött, hogy maga az elutazni vágyó gyerek vagy!! Valószínűleg a szüleid nem engednek el és nem értesz velük egyet. Egy értelmes, felnőtt ember így nem válaszol!! Te jó ég, kiégtem azon a reakción 😀

Hogy a kérdésre is válaszoljak: természetesen nem engedném el (nem engednélek el én sem!).

2022. máj. 6. 10:02
 20/77 anonim ***** válasza:
87%

#12:

Egyrészt semmit nem írtál, másrészt meg te tudod mennyire érett a gyereked.

Lányt biztosan nem engednék el, fiút talán.

De értelme nem sok. 1000 km -es szerelemnek.

2022. máj. 6. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!