Első nyaralásra mikor engednétek el a párjával a (kamasz) gyereketeket?
17-18 évesek vagyunk.
Olyan utazás, nyaralás már volt, hogy egymás családjaival voltunk, de szeretnénk idén kettesben is menni.
Szerintetek ez már felhozható itthon a szüleimnek?
Elhiszem, de eddig sem mi, sem mások nem találkoztak emiatt jogi problémával.
Repülni lehet 18 év alatt is szülő nélkül. Azt tudom elképzelni, hogy valamelyik apartman problémázna ezen esetleg. De szállodával még nem volt gond ebből.
Külföldre tuti nem engedném ennyi idősen. Nem azért mert nem bíznék benne. A világban nem bízok.
Belföldre már igen, bár aggódnék.
Oké kislány, akkor menj és a szüleidnek mondd ez, nem nekünk. MI ugyanis nem engednénk el a 17 éves lányunkat a 18 éves pasijával Mallorcára, csak mert van pénz. Menjetek el a Mátrába kempingezni, vagy a Tiszta tóra, ha már a Balaton túl uncsi.
Külföldre BIZTOSAN nem engednélek, főleg ha utána még hisztikéznél.
De ezek mi vagyunk. Ha ilyen nagy lány vagy mehetsz anyádékkal ezt megbeszélni.
Most miért kell így nekem támadni?
Semmit nem írtam, annyit javítottam csak az egyik válaszon, hogy külföldi útból sem lenne semmiféle probléma olyan tekintetben, hogy ne lenne lehetséges.
Nem kell nekem esni amiatt, mert valaki hülyeséget írt és nem hagytam szó nélkül .
Ja és hozzáteszem, hogy mi akkor mentünk el a férjemmel anno Görögbe, Olaszba, Horvátba stb. amikor már saját keresetünk volt, egy megbízható autónk és két nyelven tudtunk folyékonyan, hogy sose vesszünk el, ha baj ér. Kellett is, mert Olaszországban 3 nap után a rendőrségen találtuk magunkat (nem a mi hibánkból, végül minden rendben lett).
Ti mit fogtok tenni ha baj ér? Főleg hogy kiskorú vagy és a barátodnak jogilag nincs köze hozzád?
"Ti mit fogtok tenni ha baj ér?"
Megoldjuk majd biztosan. De mivel előre nem tudhatjuk, milyen baj érhet, ezért megoldáson sem tudunk gondolkozni.
"En a wellness+városnézést nem tudom egy nap alatt megunni."
Magyarországon nagyon kevés a jó wellnesshotel. Konkrétan van kb. 2, ami tényleg minőségi szolgáltatást nyújt és megéri költeni rá. Nekem az nem nagy élmény, hogy járkálunk itthon 35 fokban, a porban...
Szentendrét, Esztergomot nagyon szeretjük, ahogy Sopront, Szegedet is. De nyáron a tengerpart az igazi, ezeket az itthoni városokat meg lehet látogatni egy őszi/tavaszi hétvégén is. Ha 1 nap nem is, de 2-3 bőven elég rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!