Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni ha a szüleim...

Mit tudok tenni ha a szüleim nem kedvelik a páromat? 25/L

Figyelt kérdés

Még a szüleimmel élek és van barátom, akit a szüleim hát nem azt mondom, hogy utálják, de nem is rajonganak érte túlságosan és nem ilyen férfit képzelnek mellém.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni?

2022. máj. 2. 20:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ha van lehetőségetek költözettek össze. Hosszútávon az ilyesmibol semmi jó nem szokott kisülni.

Miért nem kedvelik egyébként a párodat?

2022. máj. 2. 21:00
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Mióta vagytok együtt? Miért nem kedvelik?

Nekem is volt olyan barátom, akit először nem nagyon kedveltek, nem is őt magát, hanem azt, hogy fiatalabb nálam pár évvel, aztán később kifejezetten megszerették.

2022. máj. 2. 21:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintük komolytalan. Tényleg szeret viccelődni, de ettől szerintem nem komolytalan. Kb 4 hónapja.
2022. máj. 2. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Első vagyok. Esetleg beszélgess el vele az össze költözéről, abból azért ki fog derülni mennyire komolytalan. Te is így látod? Vagy mennyire értesz velük egyet?
2022. máj. 2. 21:20
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Nagyjából egy szülő sem kedveli a gyereke párját.
2022. máj. 2. 21:20
 6/16 A kérdező kommentje:

#4 Szerintem nem komolytalan. Szeret viccelődni, de igen is ellehet vele beszélgetni komolyan is.

#5 Ezt én is tapasztalom nemcsak magamon, hanem a körülöttem élőkön is. Nem azt mondom, hogy egyik sem, de sokan…

2022. máj. 2. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
A szeret viccelődni mit takar? Kívülállóként, minden rossz nélkül, talán olyat látnak, amit te a szerelemtől nem. De persze sokszor, vagy legtöbbször csak idő kell a szülőnek, vagy beletörődnie, hogy a lánya, fia boldogsága akkor is, ha neki nem tetszik, és valójában nem is ismeri.
2022. máj. 2. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

Majd megszokják, ha lesz szerencséjük(szüleidnek) akkor megismerik és változik a véleményük. Aztán az idő múlásával ha nem hízol el mint a disznó és még sikeres is leszel az élet számos részén akkor majd szépen rájönnek, hogy a Kanmacid jó hatással van a testi, szellemi életedre, s ez majd az őseidet boldogsággal tölti el. Időkérdése és megkedvelik, mert kénytelenek lesznek.

Ezt sürgetni nem lehet, inkább a szüleidnek kéne változnia, hogy efféle baljós érzet ne kerülgesse őket, s ne zaklassák a párkapcsolatodat.

Ki kérheted magadnak, csak akkor lehet, hogy kiteszik a kis seggedet a családi házból.

SZOKD MEG, hogy az őseid ilyenek, mindenkinek vannak jó/ rossz tulajdonságai. Meg aztán addig örülj amíg nem sókólóval kergeti a kanmacidat az apád.

2022. máj. 2. 21:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Valójában szerintem nincs is joguk úgy igazán beleszólni. Az én választásom és ha valami nem működik az az én saram lesz. Ha komolyra fordul a dolog, akkor nem nekik kell leélni vele egy életet, hanem nekem. Ha engem boldoggá tesz és megfelel az én igényeimnek, akkor nem értem minek kell beleszólni…
2022. máj. 2. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést
2022. máj. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.