Miért mond el mindent apukámnak?
Kérdező!
Ez csak azt mutatja, hogy anyukád és apukád jó párkapcsolatban élnek, ahol nemigen vannak titkok egymás előtt.
Kérlek, válaszold meg az alábbiakat!
a) Miért nem akarsz adott esetben valamit elmondani apukádnak, amit anyukáddal megosztanál?
b) Honnan tudod meg utólag, hogy apukádnak továbbmondta anyukád?
Ha apukád kérdőre von, patáliát csap, szekálódik olyanok miatt, amiket anyukád megértően kezel, akkor érteném, hogy nem akarod, hogy bizonyos dolgokat továbbmondjon. De ha apukád kb. ugyanannyira és ugyanazokban rugalmas és megértő, mint anyukád, akkor miért ne tudhatná?
21-re: "pl. ha átázott a betétje a suliban és kiröhögték az osztálytársai"
Az a helyzet, hogy egy férfi erre nemigen tud mást mondani, minthogy sajnálja a lányát, hogy ilyen helyzetbe került. Hogy a jövőben ezt hogyan tudja elkerülni, azt nyilván anyuka tudja megmondani, az apa maximum csak szólhat neki, hogy "erre okvetlen mondj valami megoldást neki, nehogy még egyszer így járjon".
Szerintem minden jó házasságban elmondják egymásnak a dolgokat a felek, max. a gyerek nem tud róla. Ebbe jobb, ha belenyugszol.
Sőt még ez a jobbik eset, én semmit sem mondhattam anyámnak, mert hlyén reagált minden fiúügyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!