Miért mond el mindent apukámnak?
#7:
Bocs, de te nagyon tyúkeszű vagy, ha hagyod, hogy egy agyturkász mossa a fejedet.
#10 de ha én elmondanak valamit anyámnak és megkértem hogy egyenlőrearadjon titokban amit mondtam neki akkor az azt jelenti hogy megbízók benne
Vagyis ha ő azt elmondja apámnak akkor ez a bizalom 'felbomlik'
Dehogy marad koztuk, kivulrol lehet masok tokeletes paroanak tunnek, de nem latod, nem tudhatod ott az anyuka nem diszkretebben mondja e el az apukanak a dolgokat es apukanak van esze es nem mondja veletlenul se vissza a lnynak, higy tudja.
Lehet ezt intelligensen is csinalni. Nalatok valoszinuleg anyukad nem.erzekeli mi is zvar az egeszben igazan. Ulj pe vele kettesben es mondd el, hogy ...talan ha egyertelmuen fogalmazol, hogy teged miertzavar, ha apad is megtudja vagy mi zavar pontosan anyad viselkedeseben, kkor lehet o (ők) is kepes lesz diszkretebben kibeszelni teged es mindenki jol.jar.
Amugy ha majd lesz egy igazi parod, akkor fogod azt megerteni miert mond el egymasnak "mindent" egyszerelmespar (legyen szo barat-baratno, ferj-feleseg, vagy szamodra mar csak apa-anya viszonylatrol) ;-).
Azert ennek ellenere nyugidtan beszelgess anyuddal. Idovel kiprobalhatod apudnak is elmondj dolgokat elso kezbol.vagy epp tanacsot kerj tole pasi ugyben. Hatha o kevesbe pletykas.
Kérdező, szerencsés vagy, hogy anyád csak apádnak mondja el a titkodat. Az én anyám a boltban a pénztárosnak és a fodrászának is előadja, amit mondok neki. Én már beletörődtem, hogy anyámnak még arról sem beszélhetek, hogy beütöttem a bokám tornaórán. Viszont, ha nem kérdezi, hogy na, mi volt ma, akkor nem mondok neki semmit. Ha kérdez, akkor meg olyanokat mondok neki, hogy Putyin meglátogatta az iskolánkat és terepszemlét tartott, meg hogy UFO szállt le az iskola udvarára, meg hogy egy IFA teherautóval elrabolták a Kovács Józsit (az IFA teherautó azért érdekes, mert az áll a fodrászának az udvarán berozsdásodva).
Aztán ártatlanul vigyorgok, amikor a boltban a pénztáros enegm kérdez, hogy anyukám biztosan jól van-e.
A titkaimat meg nem beszélem meg senkivel - nem bizom már senkiben sem.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!