Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ki látta a kamionos által elgázolt kislány szüleivel készült interjút a tévében?
Nem akarok kegyelet sértő lenni...
de megvitatja hogy egy gyászoló család reakciója normális e és kérdésekre nem reagál ami által elég nagy vita alakult ki és tipikus provokatív kérdés...kérdező nem hagynád őket nyugodni anélkül hogy megkérdőjeleznéd őket? Nincs jobb dolgod?...Nem mindenki egyforma ha ez mond neked valamit, nem mindenkinek egyforma reakciója lesz...Nincs olyan hogy NORMÁLIS gyászban...remélem törlik a kérdést mert ennek semmi értelme....
Megneztem a videot. Szamomra normalisnak tunt. Ugy tunt, meg nem teljesen fogtak fel, nagyon erosnek tunnek.
Toled viszont most hanyingerem tamadt "kedves" kerdezo, remelem olvasod. Szegyelheted magad, gusztustalan kerdest sikerult ideokadnod.🤮
Én is láttam. Értem mire gondolsz. Amikor meghalt a tesóm, a szüleim kb. 2-3 hétig keményen tartották magukat (intéznivalókba menekültek,mint temetés, koporsó, ruhák kiválasztása,halotti anyakönyvi kivonat, stb) Utána teljesen összezuhantak. Évekre.
Gondolom a kislány szülei is a temetés után fognak összeroskadni.
"Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ..."
AKkor itt kellett volna abbahagynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!