Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok kegyelet sértő...

Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ki látta a kamionos által elgázolt kislány szüleivel készült interjút a tévében?

Figyelt kérdés
Már egyáltalán az hogy interjút adok a tv-nek ilyen tragikus helyzetben furcsa nekem. Az egész reakciójuk, nem is értem. Persze nem tudható hogy mit élnek át, de ez is normális ahogy ők reagálnak? Vagy annyira nincsenek maguknál hogy fel se fogják mit csinálnak?
2022. ápr. 29. 08:01
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim válasza:
75%

Nem akarok kegyelet sértő lenni...

de megvitatja hogy egy gyászoló család reakciója normális e és kérdésekre nem reagál ami által elég nagy vita alakult ki és tipikus provokatív kérdés...kérdező nem hagynád őket nyugodni anélkül hogy megkérdőjeleznéd őket? Nincs jobb dolgod?...Nem mindenki egyforma ha ez mond neked valamit, nem mindenkinek egyforma reakciója lesz...Nincs olyan hogy NORMÁLIS gyászban...remélem törlik a kérdést mert ennek semmi értelme....

2022. ápr. 29. 17:13
 52/59 anonim ***** válasza:
73%
Már tiltották, vagy törölte magát.
2022. ápr. 29. 17:20
 53/59 anonim válasza:
69%
52.tényleg, akkor a kérdés is törlődni fog mint a korábbi kimberlis kérdésnél, ott is először a kérdező törlődött vagy törölte magát később a kérdést is törölték..bár itt szerintem törölték.
2022. ápr. 29. 17:21
 54/59 anonim ***** válasza:
49%
2022. ápr. 29. 17:48
 55/59 anonim ***** válasza:
77%

Megneztem a videot. Szamomra normalisnak tunt. Ugy tunt, meg nem teljesen fogtak fel, nagyon erosnek tunnek.

Toled viszont most hanyingerem tamadt "kedves" kerdezo, remelem olvasod. Szegyelheted magad, gusztustalan kerdest sikerult ideokadnod.🤮

2022. ápr. 29. 18:41
 56/59 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy szerintem bennük van egy levél nyugtató. Ami nem is csoda ilyen helyzetben.
2022. ápr. 29. 18:50
 57/59 anonim ***** válasza:
82%

Én is láttam. Értem mire gondolsz. Amikor meghalt a tesóm, a szüleim kb. 2-3 hétig keményen tartották magukat (intéznivalókba menekültek,mint temetés, koporsó, ruhák kiválasztása,halotti anyakönyvi kivonat, stb) Utána teljesen összezuhantak. Évekre.

Gondolom a kislány szülei is a temetés után fognak összeroskadni.

2022. ápr. 29. 22:53
 58/59 anonim ***** válasza:
82%

"Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ..."

AKkor itt kellett volna abbahagynod.

2022. ápr. 30. 14:26
 59/59 anonim ***** válasza:
85%
Amikor anyukám meghalt, kellett a bírói ítélet a válásról a halottihoz. Őt akartam felhívni hogy hova tette. 😞
2022. máj. 2. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!