Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok kegyelet sértő...

Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ki látta a kamionos által elgázolt kislány szüleivel készült interjút a tévében?

Figyelt kérdés
Már egyáltalán az hogy interjút adok a tv-nek ilyen tragikus helyzetben furcsa nekem. Az egész reakciójuk, nem is értem. Persze nem tudható hogy mit élnek át, de ez is normális ahogy ők reagálnak? Vagy annyira nincsenek maguknál hogy fel se fogják mit csinálnak?
2022. ápr. 29. 08:01
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted csak az a normális, ha valaki fetrengve őrjöng a gyereke halála után élete végéig, és minden másra képtelen?
2022. ápr. 29. 09:22
 12/59 anonim ***** válasza:
71%
Be tudna valaki linkelni az interjut?
2022. ápr. 29. 09:26
 13/59 anonim ***** válasza:
89%

10, a barátnőm lányát megölték, 18 évesen. Nemrég szóba került, és mesélte, hogy hazamentek a helszímről, lezuhanyozott, lefeküdt, és egy óra múlva raa ébredt, hogy úristen, de hát legalább a nagyszülőket fel kellene hívni.

Imádta a lányt, nagyon megviselte őket a gyász, a per, minden, senki nem mondaná, hogy nem zuhantak össze. De ő így reagált. Más meg másképp.

2022. ápr. 29. 09:31
 14/59 anonim ***** válasza:
93%
Én láttam. Nekem az a benyomásom hogy egyenlőre még fel se fogják. Ismertem valakit akinek a férje meghalt pedig nem is váratlanul,és mikor közölték vele hogy meghalt,azon volt kiakadva hogy ez most még nem lehet aktuális mert a férje új személyi igazolványt csinaltat éppen és az még kész sincs,a régi meg már lejárt és személyi igazolvány nélkül nem lehet meghalni. Az első napok bizony lehetnek nagyon furcsák. Majd mikor már leesik nekik úgy igazából hogy mi történt akkor magukba lesznek zuhanva és biztos nem adnak interjút
2022. ápr. 29. 09:31
 15/59 A kérdező kommentje:
A tényekben volt este. Nem tudom miért baj, hogy furcsa volt a reakciójuk számomra. Igen valószínű hogy én belepusztulnék a fájdalomba, nem találnám a helyem, azt se tudnám merre vagyok arccal. Aki ide írt most annak nincs gyereke, hogy kicsit átérezze amiről a kérdésem szólni akart?
2022. ápr. 29. 09:33
 16/59 anonim ***** válasza:
91%
Én a 14es vagyok. Nekem vannak gyerekeim és fogalmam sincsen mihez kezdenék de a kezdeti fázisban amikor a tagadás jelentkezik elképzelhető én is még az atyaùùristenig is elmennék nem csak egy tv csatornával állnék szóba hogy valaki valamit csináljon de ezt így nem fogadom el
2022. ápr. 29. 09:35
 17/59 anonim válasza:
84%
Hallottál már arról, hogy az emberek különbözőek?
 18/59 anonim ***** válasza:
91%
15, fogalmad nincs, hogyan reagálnál, és soha ne is tudd meg.
 19/59 anonim ***** válasza:
74%
14: és ezt használják ki ezek a férgek (ti. az "újságírók")
2022. ápr. 29. 09:36
 20/59 anonim ***** válasza:
93%
Talán az a kegyelet sértő hogy ezt leadták műsorban. Nem kellett volna mert a szülők nagy valószínűséggel fel sem fogták még mit csinálnak és mibe egyeznek bele,és egyáltalán mi történt velük.
2022. ápr. 29. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!