Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok kegyelet sértő...

Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ki látta a kamionos által elgázolt kislány szüleivel készült interjút a tévében?

Figyelt kérdés
Már egyáltalán az hogy interjút adok a tv-nek ilyen tragikus helyzetben furcsa nekem. Az egész reakciójuk, nem is értem. Persze nem tudható hogy mit élnek át, de ez is normális ahogy ők reagálnak? Vagy annyira nincsenek maguknál hogy fel se fogják mit csinálnak?
2022. ápr. 29. 08:01
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
78%
De komolyan krédező, mit szeretnél? Mi a célod ezzel a krédéssel? Ekézzük talán együtt névtelenül itt gyakorin a szülőket, akiknek meghalt a gyerekük?
2022. ápr. 29. 09:40
 22/59 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!

Csak azt ismételgeted, hogy furcsa volt neked a szülők reakciója, de nem írod le, konkrétan mi volt furcsa a viselkedésükben.

Jó gyakoris szokás szerint megint a semmiről kérik a válaszolók véleményét. :-))))))))

2022. ápr. 29. 10:00
 23/59 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt már olyan hogy egy hirtelen halál eset kapcsán az volt a reakcióm hogy oké, gondolkodjunk higgadtan, még csak alig 10 perc telt el,ez nagyon kevés idő,innen még biztosan valahogy visszafordítható a dolog és kb 1 napig ebben éltem. Hogyan lehetne ezt visszafordítani...
2022. ápr. 29. 10:01
 24/59 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezte nem értem a kérdést.... Most néztem meg a videót de mi hiányzik belőle??? Elmondtak h vége az életüknek, nem tudják mihez kezdjenek.... Mégis mit kéne tenniük??? Mit tudnának tenni?! Szerintem teljes mértékben látszik rajtuk a fájdalom
2022. ápr. 29. 10:01
 25/59 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező*
2022. ápr. 29. 10:02
 26/59 anonim ***** válasza:
34%

mi is ezzel a baj ?

[link]

2022. ápr. 29. 10:13
 27/59 anonim ***** válasza:
54%
A 4-es vagyok, négy gyerekem van és nagyon el tudom képzelni, hogy napokig nem juut el igazán hozzájuk, hogy mi történt, emellett akik örjöngve reagálnak, azok azok az esetek többségében, akik ezt a külvilágnak teszik, az igazi mély fájdalom általában nem látványos!
2022. ápr. 29. 10:14
 28/59 anonim ***** válasza:
88%

Na most megnéztem. A kérdés alapján azt hittem, hogy minimum nevetgéltek az interjú közben, azért volt olyan felháborító. De nem találtam benne semmi ilyet. Látszik hogy szomorúak, azt sem tudják, hogyan tovább. A lány szobáján is látszik hogy ő volt a mindenük, kis hercegnőként élt. Miatta költöztek oda, miatta építették fel a házat és a lovas akármit. A szülőknek korábban semmi köze nem volt lovakhoz, a lányuk imádta őket és ők képesek voltak felforgatni az egész életüket hogy ő boldog legyen.

Az egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy az anya úgy adta elő a dolgokat mintha a kamionsofőr szinte direkt gyilkolt volna. Nyilván neki is a legrosszabb rémálma vált valóra, az ő jövőjét is tönkrevágta az eset.

De ahogy a lányukhoz viszonyulnak, abban nem láttam semmi furát.

2022. ápr. 29. 10:15
 29/59 anonim ***** válasza:
70%
10-es, még nem tértek észhez szerintem.
2022. ápr. 29. 11:03
 30/59 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem semmi baj nincs ezzel a kérdéssel, nem értem a nagy kiakadást. A kérdezőnek furcsa az interjú, nektek meg nem, felháborodtok azon, hogy miért nem tudja elfogadni, hogy emberek máshogy élik meg a dolgokat, de nem veszitek észre, hogy a kérdező is máshogy éli meg az interjút.

Lényeg, a lényeg, a szülők úgy kezdték el feldolgozni a tragédiát, hogy megpróbálják kibeszélni magukból, és ez épp olyan gyakori, mint mikor valaki magába gubózik.

2022. ápr. 29. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!