Nem akarok kegyelet sértő lenni, de ki látta a kamionos által elgázolt kislány szüleivel készült interjút a tévében?
Kérdező!
Csak azt ismételgeted, hogy furcsa volt neked a szülők reakciója, de nem írod le, konkrétan mi volt furcsa a viselkedésükben.
Jó gyakoris szokás szerint megint a semmiről kérik a válaszolók véleményét. :-))))))))
Na most megnéztem. A kérdés alapján azt hittem, hogy minimum nevetgéltek az interjú közben, azért volt olyan felháborító. De nem találtam benne semmi ilyet. Látszik hogy szomorúak, azt sem tudják, hogyan tovább. A lány szobáján is látszik hogy ő volt a mindenük, kis hercegnőként élt. Miatta költöztek oda, miatta építették fel a házat és a lovas akármit. A szülőknek korábban semmi köze nem volt lovakhoz, a lányuk imádta őket és ők képesek voltak felforgatni az egész életüket hogy ő boldog legyen.
Az egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy az anya úgy adta elő a dolgokat mintha a kamionsofőr szinte direkt gyilkolt volna. Nyilván neki is a legrosszabb rémálma vált valóra, az ő jövőjét is tönkrevágta az eset.
De ahogy a lányukhoz viszonyulnak, abban nem láttam semmi furát.
Szerintem semmi baj nincs ezzel a kérdéssel, nem értem a nagy kiakadást. A kérdezőnek furcsa az interjú, nektek meg nem, felháborodtok azon, hogy miért nem tudja elfogadni, hogy emberek máshogy élik meg a dolgokat, de nem veszitek észre, hogy a kérdező is máshogy éli meg az interjút.
Lényeg, a lényeg, a szülők úgy kezdték el feldolgozni a tragédiát, hogy megpróbálják kibeszélni magukból, és ez épp olyan gyakori, mint mikor valaki magába gubózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!