Miért van az, hogy a nők sokkal hamarabb kirepülnek a
szülőktől, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van kb 50 férfi (20 évestől 60 éves korig), mégis 1 fő van csak aki nem a szüleivel él otthon. Ellenben a nők között alig van 2-3 aki a szüleivel lakik (persze sokan együtt élnek a párjukkal, de több az egyedülálló nő is aki eltartja saját magát). Mégis miért van ez? Amikor a nők általában sokkal rosszabb fizetéseket kapnak, nem tudnak elmenni úgy maszekolni mint egy férfi, mégis azt látom, hogy több nő él egyedül külön, míg a férfiak elvannak otthon anyuci szoknyája alatt. És a szülő nem érzi gáznak, hogy a felnőtt gyereke nem tud/akar saját lábra állni? Persze, drága az albérlet, stb, de a nők mégis meg tudják oldani, a férfiak miért nem?
A nők (nem mindegyik) meg nem szeretik ha anyuci beleszól mit hogyan csináljon.
2022. ápr. 28. 17:42
2/20 anonim válasza:
A nők beköltöznek az olyan férfiakhoz akik nem maradtak anyucinal, vagy anyuciek 'vettek neki egzisztenciat'
A lány gyereket az anyak amúgy is általában jobban kilokik a feszekbol.
2022. ápr. 28. 18:15
3/20 anonim válasza:
2-es, ez hülyeség. Én már huszonéves koromban is azt láttam, hogy a lányok mennek albérletbe, akár másik városba, a fiúk meg ülnek otthon 30 évesen is.
Nem a szülők vették nekik lakást, meg nem beköltöztek valakihez. EgSzerűen a nők önállóbbak.
2022. ápr. 28. 18:21
4/20 anonim válasza:
Anyuci szoknyája mellől nehezebb férjhezmenni, ez szerintem elég nyomós ok. A másik meg a szexuális élet.
Egy fiút többnyire nem ver szemmel a lány apja, ha átmegy a csajhoz "matekozni" vagy elviszi moziba (férfi szolidaritás) ,de ha egy lány megy át a fiúhoz, hát ott anyósjelölt egyből felveszi a kesztyűt tíz esetből kilencszer biztosan..
2022. ápr. 28. 18:52
5/20 anonim válasza:
Nameg a fiúkat szerintem azért is "tartják" otthon a szüleik szivesebben, mert egy lányt nem biztos, hogy megkérhetsz arra, hogy ugyan pucolja már ki a levízkövesedett bojlert, vagy ássa már fel a kertet.
2022. ápr. 28. 18:54
6/20 anonim válasza:
En is es tesom is mar 12. utan koleszba koltoztunk egyetemen es fiuk vagyunk. Ezt nem lehet altalanositani soot
2022. ápr. 28. 19:35
7/20 anonim válasza:
Mert a nők önellátók
2022. ápr. 28. 20:32
8/20 anonim válasza:
Ha nekik így jó hogy otthon vannak akkor hol ezzel a gond?
2022. ápr. 29. 00:34
9/20 anonim válasza:
Ez baromság.
Azok a nők,akiknek nincs párja,ugyanúgy mamahoteleznek.
A nők könnyebben találnak párt,így az arányok ezért ilyenek...
2022. ápr. 29. 02:55
10/20 anonim válasza:
Én is több nőt ismerek, aki hamar levált a szülökről, mint férfit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!