Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tinik! Hordanátok közösen...

Tinik! Hordanátok közösen ruhákat anyukátokkal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy mindketten egy méret vagytok, anyukátok pedig csinosan öltözik szerintetek. Zara, H&M, és egy két drágább holmija is van, farmer, pólók, felsők, pulcsik, tök átlagos/csinos/divatos ruhák és cipők. Elfogadnátok, ha lenne egy szekrényetek, amiből közösen veszitek fel a holmikat, és csak pár darab "csak saját" ruhátok lenne?

Spórolási szándék az első, meg egyébként se legyen két egyforma farmer ugyanabban a méretben, tök felesleges. Illetve így hozzáférhettek anyukátok évek alatt felhalmozott gyönyörű dolgaihoz(nem mindhez, neki is lenne pár csak saját dolga). Vagy inkább nem közösködnétek, mert az ciki?

Testalkat ugyanaz lenne, 34es méret vagytok mindketten, anyukátok nem "öreges"

2022. ápr. 27. 12:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

Igen. Ha az anya és lánya is benne van, miért ne? :)

Mi is sokszor adtuk kölcsön egymásnak anyukámmal a ruhákat, nyakláncot, stb. Mai napig is így van, pedig màr nem vagyok tini és rég nem lakunk együtt.

2022. ápr. 27. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
53%

Anyaként eszembe nem jutna a tini lányomnak oda adni a drága ruháimat. Max ha valami különleges alkalomra szeretné valamelyik darabot.

Az ötleted nem spórolás, hanem baromság.

2022. ápr. 27. 12:48
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk a mai napig előfordul, hogy ezt vagy azt kölcsönadunk a másiknak, pedig már közelebb vagyok a 30hoz, mint a tiniséghez. Sőt most még nagymamám retro kötött pulcsijaiért is odavagyok :D Akkoriban még több ilyen eset volt, hiszen együtt éltünk. Nem spórolás céljából, mert mindkettőnknek meg volt a saját stílusa, saját ruhatára, de sose csináltunk problémát abból, ha egymás dolgait vettük fel. Azt nem tudom mennyire lett volna működőképes, hogy közös ruhatár legyen. Mi van, ha pont ugyanazt akarjátok felvenni?
2022. ápr. 27. 12:49
 4/17 anonim ***** válasza:
94%

A lányom helyett is válaszolok: ő simán benne lenne!

Egy méret vagyunk (164-es), és van olyan ruhánk amit direkt úgy vettünk, hogy kettőt belőle, egyet neki, egyet nekem.

De én nagyon nem szeretném odaadni a saját ruháimat!

Mindenkinek legyen külön ruhatára. Nem is egészséges ha egyben van.

2022. ápr. 27. 12:51
 5/17 A kérdező kommentje:

2es, miért lenne baromság? Tinédzser, nem fog a homokozóban fetrengeni benne, mint egy kisgyerek, nem fogja kinyújtani sem. Mennyivel tenné gyorsabban tönkre nálam?

Cipőnél is csak sportcipő lenne közös például, azt én sem szeretném, hogy megtörje a cipőimen a bőrt, mert rosszul lép bennük.

A ruháim megvannak, így nem kell annyi újat venni, illetve mindenből elég egy. Nem hiszem, hogy gond lenne ebből, a gyereknek sportosabb a stílusa, nekem meg elegánsabb kicsit, de bőven vannak határeset darabok is.

Nem tudom mennyire hangzana ez cikin, ha felhoznám neki, nem akarom, hogy azt érezze rajta akarok spórolni, mikor nekem drága ruháim vannak, de már azok is x éve megvannak.. van olyan, ami 10+ éve, szépen gőzölve van, meg nem mondja senki. Vagy ha kiderülne a suliban, hogy "te anyád ruháid hordod, de cikiiii" és csúfolnák.

2022. ápr. 27. 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

Te komolyan anyaként okoskodtad ezt ki? Kétlem...

De amúgy nem a te gyereked? Csak ismered...Esetleg ha tőle kérdeznéd meg?

2022. ápr. 27. 13:00
 7/17 anonim ***** válasza:
20%

Nyílván az irígy, finnyáskodó anyáknak ez nem megy.

De egy normális anya simán benne van szerintem. Nekem biztosan nem okozna problémát. Az életem is odaadnàm a gyerekemért nem hogy a ruháimat. Ha egy a stílus és a méret, akkor miért ne?

Még ha tönkre menne 1-1 drágább darab sem haragudnék rá. A ruha csak egy tárgy. A szeretet, boldogság az igazi érték!

2022. ápr. 27. 13:02
 8/17 A kérdező kommentje:

A drágákat csak figyelemmel hordhatná, én is vigyázok rájuk. És szerinted ő mit tud arról, hogy ez mennyire ciki? Pont, hogy mások véleménye kell, ő szívesen hordaná a dolgaimat szerintem, mert pl a sapkámat is hordja és szereti, de egyelőre külön van egy szekrényni holmija. Ha csökkentem az új dolgok vásárlását, és kibukik, hogy azért, mert az enyémet kell hordania, annyira nem lesz jó.. pláne hogy csúfolhatják is miatta. Nem tudom. Amíg nem "muszáj" addig még menő is, hogy "kölcsönvettem anyám sapkáját", de ha rajtam meglátják az egyik pulcsit, amit ő is hord, úgy kevésbé jó..

Nem tudom tényleg.

2022. ápr. 27. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám is szívesen adott volna kölcsön ruhát, főleg kiöltözős alkalomra, amikor kitalálta hogy mi állna jól nekem, de én rühellem magamon a stílusát. Mármint ő nagyon csinos, de rajta már megszoktam, viszont magamnak teljesen mást tartok ideálisnak.

Ellenben a húgommal rendszeresen hordjuk egymás ruháit. Nincs közös szekrényünk, a saját szobáinkban vannak a ruháink és megvan, hogy az adott ruhadarab elsődlegesen kié, az tárolja a saját szekrényében, és ha a másik kölcsön akarja kérni, akkor szól. Persze volt már konfliktus abból hogy ugyanazt akartuk egyszerre felvenni.

2022. ápr. 27. 13:23
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Hát szerintem nagyon ciki.

Én is odaadnék vagy kölcsönadnék a lányomnak ruhákat vagy bármit, de soha nem lenne közös ruhatárunk.

Ráadásul te úgy öltözöl, mint egy tinilány? Vagy ő úgy, mint egy 40+ nő?

Ja és a cipőkről nem is beszélve. Cipőn osztozkodni nem higénikus, kb olyan mintha közös fehérneműt hordanátok.

2022. ápr. 27. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!