Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek milyen az anyukátok,...

Nektek milyen az anyukátok, hogy viselkedik veletek? Segít az unoka körül? Ha kéritek, vigyáz rá?

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A mi szüleink 150 km re laknak tőlünk. De ha hazamegyünk, örömmel faglalkoznak az unokájukkal. Vigyáznak is rá h kettesben lehessünk.

Anyummal napi szinten beszélünk telefono, anyósommal heti egyszer.

2017. jún. 23. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen beszélünk telefonon, heti egyszer pedig jönnek az unokához. Segít ha bármiben szükség van a segítségére. Ha megkérem örömmel vigyáz a babára, egyelőre még csak nálunk de majd ha nagyobb lesz a kicsi, akkor alhat majd náluk. :)

Anyósom egyébként dettó. Ő hetente-kéthetente jön, ő itt is alszik mert messze lakik.

Szerencsére mindkét mami imádja a bébit, jó dolga van/lesz. :)

2017. jún. 23. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Neki nincs unokája, csak nekem van gyerekem. Engem se szeret, az unokákat se.

Két percnyire lakik, gyalog.

Ha nagyon muszáj, (pl. kórházban voltam), akkor vigyáz rájuk, de nem szívesen.

Igyekszem úgy megoldani, hogy ne is legyen rá szükség.

Anyós szellemileg és fizikailag is le van épülve, de főleg idegileg van kikészülve. Nem tud a sarokig se elmenni, mert pánikrohamot kap. Nem alkalmas rá, hogy gyerekre vigyázzon.

2017. jún. 23. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
En meg csak most varom az ELSO UNOKAJAT :) nagyon cuki. Mindig pörög. O sem egy varosban lakik velem de naponta többször is hiv. Össze vissza vásárol. Tényleg nagyon cuki, de azt veszem eszre, hogy komolyabban nem szol bele semmibe, csak segíteni próbál masik mamival együtt. En szerencsés vagyok. Ha meglesz a baba segít majd par hétig. Mar megvan a nagy tervük.
2017. jún. 23. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Segít bármiben, gyereket imádja, sokszor vigyáz rá. Szomszédok vagyunk, hetente többször is átviszi csak úgy fél-egy órára, elviszi fagyizni stb. A dolog hátránya, hogy nagyon szereti (vagyis szeretné) megmondani, mit hogyan csináljak, nekem meg sokszor más elképzeléseim vannak, ezen szoktunk vitatkozni. Illetve eleve ilyen mindentjobbantudok típus, evidens dolgokat is előszeretettel rág a számba (pl. adjak napsapkát a gyerekre a tűző napon, kenjem be naptejjel stb). Ez engem eléggé idegesít, ezen is összekapunk időnként, de alapvetően jóban vagyunk azért.
2017. jún. 23. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére egy áldás. Imádja az unokáját, szívesen van vele,ha megkérem, vigyáz rá. Elfogadja a nevelési elveinket, nyugodt szívvel hagyom rá teljesen. Fiatal nagymama, energikus, rutinos, nem az a fajta, akire szintén vigyázni kell, még csak negyvenes.
2017. jún. 23. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Imádnivaló anyukám van, és nagyon jó nagymama imádja a kisfiam (14 hónapos) . Közel lakik, heti 2x találkozunk, és bármikor rábízhatom a kisfiam, havi 1x szoktam megkérni hogy vigyázzon rá mikor férjemmel kicsit kikapcsolódunk.

Egyetlen konfliktusunk volt mikor megszületett a fiam kicsit túlbúzgó volt ,nem vette észre hogy 3-asba több időt töltenénk de hát első unoka, túl lelkes volt, megbeszéltük megértette.

Amúgy semmibe nem szól bele, nem csinál semmit az engedélyem nélkül, és az a mázlim másik oldalról anyósom dettó ilyen aranyos és jó nagymama.

Tényleg szerencsésnek érzem magam, és a fiam is az hogy ilyen nagyszülei vannak.

2017. jún. 23. 20:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Az én anyukám szerintem féltékeny az unokájára és ott tesz keresztbe, ahol tud. Nem értem, miért ilyen, nem adtam rá okot. :(
2017. jún. 23. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én anyám nem egy jó anya, de nagyon meg van elégedve magával. Engem nem szeret, a gyerekeimet igen. Szívesen segítene, de nála mindennek ára van. Így nem szeretem igénybe venni, csak végszükség esetén. Nekem mindig keresztbetesz valahogy.

Anyósom is a közelben van, rá semennyire nem lehet számítani, akkor inkább apósom. Nincs velük gond egyébként.

2017. jún. 24. 09:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Meghalt, mikor 13 voltam.

A mostohaanyámra akkor sem bíznám, ha a szomszédban lakna, utálom azt a nőt.

Párom anyja messze él.

2017. jún. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!