Mit vesztek/készítetek anyukátoknak anyák napjára?
Mi külföldön élünk. Nem jutunk haza anyák napjára :(
De a kisfiam rajzolt. A rajz fölé verset írtam,plusz előhívattam egy "Boldog anyák napját" feliratos képet és ezeket elpostáztuk. Tavaly virágot küldettem.
Még ho hogy kérdés, el is felejtettem volna az anyáknapját.
Amikor gyermekkoromban gyökerestől csórtam neki virágot közterületről meg váza híjján a turmixgép kancsóba téve, ugy nevetett rajta, hogy azota is megmaradt hagyomány marmint az, hogy vágott virágot kap, uton utfélen gyűjtöm, és a saját kertünkből :)
Meg apro meglepetéseke szeret nagyon.
Pl hűtőbe csempészett süti üzenettel, amikor hazamegy munkábol es kinyitja stb (nem elek már otthon)
A gyermekem még kicsi igy most az is muris lesz hogy a gyermek életében először fog virágot átnyujtani valakinek es latni fogja ez kedves dolog es ezzel örömöt okozott de ezen még gondolkodom mert neki nagymama.es pl nalunk nagyikat nem szokás az unokák reszérol anyáknapján koszonteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!