Anyukák, ti készítetek ajándékkal teli cipősdobozt a rászoruló gyerekeknek?
Nálunk egy helyi kezdeményezés van, ahol a védőnő közreműködésével kapnak a körzetünkben rászoruló gyerekek.
Azt rakj bele, ami felesleges számodra.
Édességnek én csak savanyú cukrot szoktam, mert a csoki megolvad és tönkre meggy a doboz egész tartalma.
Nagyobb dobozba ne tedd akkor inkább több darabot készíts. Az átnézők is kivennék ha nagyobba teszed mert ünnepélyes átadom furcsa lenne ha az egyik gyerek cipősdobozt a másik pedig egy tv-s dobozt kapna.
Nem, én magyar gyerekeknek adományozok a helyi családsegítőn keresztül.
Nem vagyok rasszista, de sajnos itthon is nagyon sok a rászoruló gyerek.
"Nem, én magyar gyerekeknek adományozok a helyi családsegítőn keresztül."
Tudod nekem ezzel az a bajom, hogy én már láttam az adományt a piacon árulni meg ismerős nem rászorulónak szétosztogatva.
Akkor úgy tűnik, nekem szerencsém van :-) Már évek óta kapcsolatban vagyunk a családsegítővel, az elején "elszámoltak" azzal hogy mit kinek adtak. Azt is felajánlották hogy megismerhetem a családot.
Egyszer egy kislányom láttam a lányom kabátját a játszótéren.
Karácsonykor nem szoktam adakozni, inkább majd március környékén, addigra elfogy a karácsonyi dömping.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!