Mit kene tennem?

Figyelt kérdés

szoval adott egy olyan helyzet hogy en iden ballagok gimibol, felhoztam itthon hogy megtarthatnank a ballagasom itthon rokonokkal grillezni ilyenek, anyam erre kiakadt hogy felejtsem el mit kepzelek mikor 500 ft egy kilo hus (nem tudom hol kerul a mai vilagba ennyibe) es kiakadtam hogy miaz hogy nekem nem tartjuk

meg mikor tavaly elmaradt es iden meg tarthatnank, tavaly erettsegiztem 2 targybol iden erettsegizek a tobbibol, de tavaly sem akartak a szuleim semmikepp megtartani, nem allunk rossz anyagi helyzetben ok mindent megvesznek maguknak, en meg ugye dolgozok igy magamnak fizetek mindent, feldobtam otletnek hogy jo akkor allom en de ebbe sem ment anyam bele mert hogy semmikepp nem tartjuk meg en mit kepzelek… azt hozza teszem hogy szulinapom se tartjuk soha meg, 20 eves vagyok eddig 3 szor kaptam tortat, volt ra pelda hogy szoltam hogy szulinapom van mire apu annyit mondott hogy jo neki is szokott lenni szulinapja, anyam meg csak szimplan leszarta nem koszontott fel o sem, tavaly kaptam tortat megkerdezte hogy milyet szeretnek es

mondtam hogy nekem barmilyen megteszi csak ne csoki torta legyen, erre csokitortat vett es mikor

mentem ki a tortahoz mar csak a fele volt meg mert a masik felet oda adta a legjobb baratnojenek😃 de ha nekik van szulinapjuk akkor mindig nagy szulinapot tartanak 2 tortanaval grill party ilyenek, vagy ha rokonnak van szulinap oda is tortaval ajandekkal

mennek, szoval erdekes a helyzet itthon.. na de a lenyeg hogy szeretnem meggyozni oket arrol hogy tartjuk meg a ballagasom legalabb most, altalanosba sem volt megtartva oda anyu else jott mert o dolgozik es ezert nem fog szabadnapot kerni, azt hozza teszem hogy barmikor

maskor kepes kerni ha nincs kedve bemenni akkor is😄, szerintetek mit tudnek tenni? apu vele ert egyet mindig.

bocsi az irashibakert es hogy nem hasznaltam ekezetet, tudom ez nem nagy problema csak rosszul esik nekem az hogy mindenbol kimaradok

2022. ápr. 25. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudsz tenni semmit, leírásodból le jön, hogy szart se jelentesz a családodnak sajnos. Bár azért, hogy mit kapsz szülinapodra, nekem egész életembe nem volt semmi születésnapkor, lehet jól esett volna, de így is felnőttem. És öregebb vagyok mint te egy 10-ed évvel.
2022. ápr. 25. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
milyen gimibe jársz ahol nem kell használni központozási jeleket? :)
2022. ápr. 25. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Addig jutottam ebben a katyvaszban, hogy anyád kiakadt az 500 Ft/kg húson.

Térdenállva könyörgök: mondjátok meg hol lehet ennyiért húst venni?! Istenbizony tartok neked egy grillpartit, ha hozol normális 500 Ft-os húsokat.

2022. ápr. 25. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen szülőkkel én nem is akarnék partyzni a ballagásom után.

Inkább menjetek el valahova a barátaitokkal és ünnapaljétek meg magatokat, sokkal jobb szórakozás lesz. Ha raktál rá félre pénzt, meghívhatod egy kör valamire őket.

Vagy ha nagyon szabadban szeretnél lenni, akkor vegyetek inni/ennit és üljetek ki valahova. Ha Budapesti vagy, javaslom a Margit szigetet, nagyon szép hely, de inni/enni-t inkább ne ott, hanem valami bevásrlóközpontban vegyetek, mert ott minden sokkal drágább.

2022. ápr. 25. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Pfhú... Ez van, amikor két ember felelőtlenül kefél, aztán, ha jön a gyerek, úgy kezelik, mint egy házi állatot...

Szerintem is jobban járnál, ha inkább barátokkal ünnepelnéd meg a ballagásod, de megértem, hogy az ilyesmit mégiscsak a családdal illene...

Nincsenek nagyszüleid, akikkel tudnál ünnepelni?

Nekem a pofámról lesülne a bőr anyádék helyében, ha megtartanátok a grillpartit és te fizetnél mindent...!

Elég debil szüleid vannak, már bocs...

2022. ápr. 25. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Menj a barátokkal bulizni, jobb lesz
2022. ápr. 25. 22:21
 7/9 A kérdező kommentje:
sajna a nagyszuleim mar meghaltak apai agrol, anyairol csak nagyim van de hat o jaj egy szelet kenyereret kepes szova tenni, amugy velunk el mindent a szuleim finansziroznak neki es meg igy is.
2022. ápr. 25. 23:01
 8/9 A kérdező kommentje:

szerintem is jobb otlet ha a barataimmal tartok ballagast..

szerettem volna sgy kicsit a csalad tagjanak erezni magam de hat most ez van

2022. ápr. 25. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
Amint tudsz szakadj ki az iylen közegből.
2022. ápr. 25. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!