Mi volt a legbántóbb mondat,amit a szüleidtől kaptál?
"Benned egy rakás költő veszett el!
- A szemed Weöres
- A hajad Arany
- Az eszed Tompa"
" Kiátkozlak, nem vagy többet a fiam, ez az apai átok kísérjen utadon.... "
De, volt hogy fél liter házi pálinka után (meg ő még két liter bort előtte) vívtunk kaszával kapával ásóval a szomszédok nagy örömére.
Azóta szeretem a kerti munkát igazán :)
Isten nyugtassa :(
Nem volt annyira rossz apa, csak túlterhelt (főleg a mája)...
Nemrég nagymama (aki Nyugat-Európában lakik) aggódott a háború miatt, azt akarta, hogy jöjjünk el Magyarországról mindannyian - mindannyian, kivéve... kitaláltátok! Engem nem sajnálna, én maradjak csak.
A régebbi bunkóságokra nem emlékszem, folyamatosan törli őket az agyam.
Nekem mostanaban rossz a kapcsoltaom a szuleimmel es szinte minden nap kapok vlmi sertot de ezek fajtak a legjobban:
Soha nem lesz beloled semmi!
Na pont ezert nincsennek barataid, soha nem is lesznek így!
Undorito vagy!
Inkabb meg se szultelek volna!
Minek ez a gyerek? Semmit nem csinal!
Volt egy pózer náci korszakom tiniként,és Apám - miközben a tesóimat próbálta fegyelmezni - azt mondta,hogy "Ha náci leszel,elvágom a torkod!".
Meg persze én is megkaptam,hogy "Csak egy csöves leszel a Blahán.",bár ezt azért mondta,mert nem tanultam jól akkoriban.
Köldökzsinór helyett a nyakamat kellett volna elvágni, amiért ilyen mimóza vagyok, beszaki, önmagáért kiállni nem tudó, értetlen, és végül hülye.
Még most is fáj ez a mondat.
40/F (pszichiátriát megjárt férfi)
Pszichiatria csak ront a helyzeten... Legjobb a pszichológus. Engem ő rángatott ki a gyógysz függőségből és a depresszióból.
Pszichiátria csak tönkre tett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!