Mi volt a legbántóbb dolog, amit a gyereked mondott neked?
Én is gyerek vagyok, szerintem a legbánróbb amit mondtam hogy ha rajtam múlna már rég alulról szagolnátok az ibolyát.
Öhm..igen. Nagyon megbántam hogy ezt mondtam és kb fél napig nem beszélt velem anyám. Aztán kibékültünk, de ez bitos vagyok benne hogy nagyon rosszul esett neki
Azt mondta, hogy érettségire a kocsi "alap", meg egyetemi éveire (egyetem tőlünk 200+ km) a bérelt lakás is "alap". Plusz természetesen a 4...500 ezres félévi tandíj.
Hát én erre azt mondtam neki, hogy "tudod kisfiam, már bánom, hogy azon az éjszakán anyád nem inkább lenyelt téged".
Az anyja meg "el nem ítélhető módon" egyetértett velem.
Most a nagyanyjánál lakik a csemete, és dolgozik.
Mi viszont nyugiban vagyunk, nincs követelőzés.
Én is gyerek vagyok. Szavakkal nem annyira szóltam be sosem anyának viszont azt sokszor mondtam neki fennhangon hogy hagyjon már végre békén, és jól bevágtam az ajtót magam után.
Nehéz tinikorom volt nem tudtam jól kommunikálni az érzelmeim, pedig anya jó volt hozzám mindig, csak beszélgetni akart velem.
Tudom hogy nagyon megbántottam ezekkel anno.
Melyik szakok van 4-500ezres tandíj? :0
En gyerek vagyok, szerintem a legdurvább az volt, mikor azt kerdeztem anyától hogy minek szultel meg. Neki ez rosszul esett, mert sokára sikerultem, vetelesek miatt, es nagyon örültek nekem. Azzal meg inkabb nem folytatnám hogy ok milyen szavakkal bántottak meg
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!