Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legbántóbb dolog,...

Mi volt a legbántóbb dolog, amit a gyereked mondott neked?

Figyelt kérdés
Mennyire bántott meg és hány évesen mondta?

2021. márc. 31. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

5.

Szerintem itt te voltál a tuskó... ahogy az elkényeztetéséről is te tehetsz.

2021. ápr. 1. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Én is azt vágtam a fejéhez, hogy minek kellett megszülnie?

De nagyon éreztette velem, hogy nem kívánt gyerek vagyok.

2021. ápr. 1. 16:12
 13/15 anonim válasza:
85%
Bárcsak inkább xy lenne az anyukám. 6 éves lányomtól. Khm. Sose felejtem el.
2021. ápr. 1. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Miútán elkezdett hasonlítgatni azokhoz az emberekhez akiknek soha semmi gondjuk nem volt és mindent megkaptak (amit meg kellett- igen jogsi, autó, egyetem) megkértem hogy hagyja abba mert én 15 éves korom óta magamnak veszek mindent és x éve fizetem az albit ami mellett nem tudok félrerakni rendesen így igen, nem tudok egyetemre menni se jogsit sem autót venni egy hamar. (Mivel ezekkel piszkált és hogy mások sikeresebbek nálam) fájt neki, láttam rajta pedig elmondtam hogy nem haragszom csak nem kellett volna annak az embernek megszülnie engem.
2021. ápr. 2. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
13-as, az megvan, hogy a gyerekeknek fogalmuk sincs az ilyesmik súlyáról, főleg, ha ilyen esetekben nem elmagyarázod neki teljesen nyugodtan, hogy mi mit jelent, hanem te is kisgyerek módjára megsértődsz?
2021. ápr. 6. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!