Őrültség lenne 68 évesen rock zenekart alapítanom?
Figyelt kérdés
A család nehezen fogadná szerintem, bár özvegy vagyok és így nincs igazán aki tartaná a gyeplőt, a két lányom és az unokáim viszont könnyen lehet, hogy azt hinnék megbolondultam. Az ivós barátaim mind rendelkeznek némi zenei múlttal, velük vágnánk bele. Én énekelnék főleg és gitároznék.2022. ápr. 21. 03:14
31/39 anonim válasza:
Képzeld, én nyáron leszek 68 és az autóversenyzésről álmodozok.
Szóval Te még mindig normálisabb tűnsz a zenéléssel. :)
HAJRÁ!
33/39 anonim válasza:
28: Nem, de igen keveseket ismerek, akik tudják finanszírozni. Még akkor se jön ki nullszaldósra, ha valaki állandóan turnézik. Ha valakinek (minden tagnak) van 250 000 Ft havi nyugdíja, abból nem jön ki. Ha van, aki anyagilag támogatja, akkor igen.
34/39 anonim válasza:
Én imádnám. :) Szerintem tök menő. :)
35/39 anonim válasza:
Volt az a jó kis banda, a NyuggeRock. Na őket imádtam, tuti ez is jó lenne.
37/39 anonim válasza:
Őrültségnek őrültség. Szóval hajrá! :D
38/39 anonim válasza:
Alap, hogy csináld!!!
Hajrá testvér!
39/39 anonim válasza:
Kérlek csináld!!! Már alig várom 31 évesen, hogy nekem is sikerüljön összehozni egy nagyszerű csapatot. Lehet annyi leszek végül, mint te mire odajutok :D, de én biztos megtenném. Nagyon sokat tud adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!