A nevelőapám kötözködik, hogy milyen zenét hallgatok. Mit lehet tenni?
Nem hangosan, de van hogy bejön a szobámba más miatt és akkor mindig beszól. "Ilyet utoljára a 70-es években hallgattak és akkor is gáz volt."
"Még 40-50 év és eléred a jelent."
Többnyire rockot/metált hallgatok, de néha más stílusú zenéket is.
Pl zenekarok/előadók akiket szeretek: Iron Maiden, Metalica, Megadeth, AC/DC, Nightwish, Taken, Imagine Dragons, Gran Kurazh, Aria, Arteria, Kipelov, Master, Powerwolf, Mavrik, Tarja, Korpiklaani.
De vannak olyanok, akiktől 1-2 számot szeretek csak, azoknál ezt szokta mondani: "A metálról áttértél a georgián énekekre/popra?" (Szituáció függő, értelemszerűen.)
Ilyen pl.: Nina Sublatti-Warrior, Indila-Dernière Danse, Земляне-Трава у дома, Yuki Kajiura-Sis Puella Magica, stb.
Sajnálom, a túlságosan részleteztem az általam hallgatott előadókat/zenéket, de arra gondoltam hátha segít a kérdés megválaszolásában.
Általában nem foglalkozom azzal, ha valaki leszólja amit hallgatok, de így, hogy minden nap ez megy...
(Nem beszélve arról, hogy már unalmas is, mert mindig ugyanazt mondja, kisebb-nagyobb különbséggel...)
16L
Közöld vele, hogy nem mindenki botfülű!
Valaki még tudja mit jelent az a szó, hogy akkord, vagy hogy vokál.
Amúgy szerintem ő nem szólja le, kicsit túlreagálod, hanem inkább csak meglepődve konstatálja férfimódban.
Szóval ne sértődj meg mert szerintem ez nem leszólás akar lenni az ő szinjén...
Köszönöm a válaszokat.
#7 figyelek arra, hogy ne zavarjak vele senkit. A szobámon kívül nem lehet hallani. (Direkt kipróbáltam többször is.)
Fülhallgatóm pedig nincs. (Vagyis van, de nem működik. 😅)
Szuper jó zenéket hallgatsz!
Érthető hogy bánt a beszólása, normális ember max. egyszer azt mondja, nekem ez a zene nem tetszik, és téma lezárva. Nem zeng tőle a ház, így nem kellene naponta felhoznia.
Amit tehetsz:
- anyukáddal beszélsz, megkéred, hogy állítsa le
- legközelebb fapofával azt mondod, hogy tudom, már elmondtad párszor. Nem érdemes frontvonalat kiépíteni, ki tudja, meddig lesztek még összezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!