Hogy tudnám elérni hogy elfogadja?
Üljön le anyuddal-apuddal beszélgetni, te meg mondd meg anyádnak hogy az előítéleteit hagyja máskorra.
Én párom.meg nagy metálos (jo MÁR nem bakancsban jár és társai), folyamat feketében jár, kopasz, de a csillagokat lehozná az égröl, kedves mellesleg egyetemet végzett mérnök. Szoval... :)
Először is hány évesek vagytok?
Szüleid ismerik őt? Mert ha párszor beszélgetnek akkor könnyen lehet hogy megenyhülnek.
#8 Fú, micsoda sztereotípia halmaz! Mintha attól, hogy az ember fia goth, nem lehetne orbitális $eggfej! :/
Kérdező, én is csak azt tudom neked mondani, hogy ülj le a szüleiddel beszélgetni! És burkoltan nyalj be nekik ;) Hozzál ki belőle valami olyasmit, hogy ők neveltek pl. arra is, hogy ne külső alapján ítélj. És 17 év után bízhatnának benned annyira, hogy kétszer is megnézed kivel állsz szóba és nagyon nagy baromságot úgysem csinálsz.
Ha nagyon kekeckednek, nagyon finoman célozhatsz rá, hogy mások, nyilván nem te, neked ilyen eszed ágába se jutna, 17 évesen meg sem beszélik a pasiügyeiket a szüleikkel vagy hazudnak róla, mint a vízfolyás.
Egyébként az, hogy szeret téged, kitart melletted általában elég intelligens szülőknek ahhoz, hogy megenyhüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!