Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elképzelhető hogy apám nem...

Elképzelhető hogy apám nem szeret engem amiért anyámtól vagyok?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés vagy zavaros.. A szüleim nagyon fiatalok voltak mikor megszülettem (nincs testvérem) és nagyon megromlott a kapcsolatuk egy idő után. Szó szerint megutálták egymást mire elváltak. Azóta én felnőttem (22 éves vagyok) és apám most fog újranősülni (már 9 éve együtt van a párjával) és azt vettem észre ahogy telnek az évek, hogy tőlem egyre jobban elhidegül, lekezelő velem, nem érdekli mi van velem, teljesen közömbös velem kapcsolatban. A párja lányaival akik idősebbek nálam, velük meg sokkal jobban kijön. Ez lehet hogy azért van mert úgy fogja fel, hogy én egy hiba vagyok az életében?.. Kicsit el vagyok keseredve de kíváncsi vagyok véleményekre
2022. ápr. 17. 18:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy ez tényleg ennyire átlagos, hogy az apa egyszerűen maga mögött hagyja a gyerekeit, és már csak az új lyuk és annak a gyerekei számítanak. Én is - naiv módon - azt hittem, hogy ha el is válunk, a gyerekeit mindig szeretni fogja az apukájuk, főleg, hogy őt is elhagyta az apja, tudja milyen szörnyű érzés. Hát most ott tartunk, hogy csak az új nő számít, mindenki más csak utána jöhet... Kérdező, Te nem tehetsz erről, ne magadban keresd a hibát. Rengeteg férfi dobja el a gyerekeit, mint valami használt zsebkendőt...
2022. ápr. 17. 20:13
 12/30 A kérdező kommentje:
Ez tényleg szomorú. Bár inkább undorító
2022. ápr. 17. 20:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy még undorítóbb legyen, ez a típus úgy szokta, hogy mikor már üzemképtelen, megkeresi a saját gyerekét, vagy szánom-bánomot színészkedik, vagy a lelkiismeretedre próbál hatni, de a lényeg, kellene valaki aki cserélgeti a pelusát. Neked pedig "mégiscsak az apád".
2022. ápr. 17. 20:41
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos előfordul, hogy így van.
2022. ápr. 17. 21:48
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem azért van, mert anyádtól vagy.

Azért van, mert az új nő uralkodik felette.

Sajnos, gerinctelen apukák nem vállalják fel a büntiből szex megvonást, képesek inkább dobni a saját gyereküket.

A széles famíliámban is van egy ilyen. Ha a gyerekei felhívják, akkor a 2. feleség cirkuszol, hisztizik. Viszi a nő gyerekét nyaralni, üdülni. A sajátjait soha. Kérdőre vontam, azt mondta, hogy nem bírja a feszültséget, cirkuszt, inkább nem tartja a kapcsolatot a saját gyaerekeivel. Mondtam, hogy akkor most már megyek, mert ha maradok, szembeköpöm.

Sok ilyen ócska, gerinctelen alak van.

2022. ápr. 17. 22:12
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nála más a fontossági sorrend ezeks zerint.
2022. ápr. 17. 23:58
 17/30 anonim ***** válasza:
22%

Sok itt a férfigyűlölő (1, 3, 7, 10…). Ez nem “sztender apumagatartás” Jézusom 😳. Vannak ilyen emberek is, meg vannak mások is. Engem meg az anyám terrorizált, az meg “sztenderd anyumagatartás”? 😨

Kérdező bántó, sértő, amit az apád csinál, és nincs ez így jól. Azt tudom javasolni, hogy “vedd elő”. Indítványozz valami programot kettesben, és ezt a problémádat vázold fel neki. És találjatok ki valami közös programot ami csak a tiétek. Én annak idején az apámmal úszni jártam a BVSC-be. Most meg, hogy apa vagyok, mindegyik gyerekemmel igyekszem valamilyen közös programot kitalálni. Ez lehet sport, vagy zenélés, vagy játék, vagy bármi más. Ha a szülő nem mozdul, mozduljon a gyerek.

2022. ápr. 18. 07:32
 18/30 Katona Dius ***** válasza:
87%
17es ez nem férfi gyűlölet,és bár tényleg nem standard,de sajnos elég gyakori. Közösen döntöttek a gyerek mellett,közösen vállalták,aztán apuka egyszer úgy dönt,kabát kalap lelép és hátra se néz. Anyuka meg ott marad a gyerek(ek)el egyedül,oldja meg. Ha ítél is a bíróság gyerektartást,nem sokat,legalábbis a környezetemben ezt látom. És utána apukát senki meg nem szólna,de ha anyuka próbálná lépni és ott hagyni a gyereket,akkor menne az ujjal mutogatás,milyen szar anya,borzalom,maglyara vele. Az nem baj,ha anyuka egyedül neveli az 1,2,3 gyereket,egyszerre 2 3 munkát vállalva.
2022. ápr. 18. 09:08
 19/30 anonim ***** válasza:
89%
"Azért van, mert az új nő uralkodik felette." Na ez sem igaz, tipikus pasikifogás. a nőre fogja hogy lecarja mi van a gyerekével.
2022. ápr. 18. 09:09
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
17# kicsim, ez nem férfigyűlölet, hanem a valóság. Te apukáddal úszni jártál, ügyes vagy, apukád egy jó apa:-o. Miért nem apukád nevelt 7/24-ben, ő etetett, ruházott, viselte el a kamaszkori kitöréseidet, ápolt mikor beteg voltál, s emellett terrorizált, miközben édesanyád havi húszezressel gyerektartott és elmentek úszni? A két különélő szülő teljesítménye nálad is egálban volt :DDD Le is ragadtál a közös progi világraszóló teljesítményénél, na ez is sztenderd manusz gondolkozás. Kreatív bohóc megerőltető melója amire vered a melled, a nejednek van egy negyedik gyereke. A léted arra jó, hogy plusz heti három kiló ruhát mosson, vasaljon a feleséged, heti plusz kétkiló zöldség és két kiló húst dolgozzon fel mielőtt a felnőtt férfi utáni plusz koszt kitakarítja. Mindeközben az apa programokon vesz részt a gyerekekkel. Ez nem férfigyűlölet, ez a realitás. Ezért adják be a válókeresetek 90%-át a nők, mert ezt nem bírják sem lelkileg, sem pedig fizikailag. Inkább választja a magányt, elengedi ezt a csodás entitást, hidd el, nem az jut eszébe, hogy upsz, én férfigyűlölő vagyok, hanem besokall, megismeri a férfiak valódi arcát. A sztenderd apumagatartást -ha már ez ennyire tetszett. Inkább a azt nevezném nőgyőlölőnek, aki ezt az életet prezentálta a feleségének. Ha magadra ismersz akkor hessegesd el ezt a csúnyaságot azzal, hogy progikra viszed a srácokat. Mert a gyűlöleten kívül nem tudok elképzelni más motivációt a nőket ilyen helyzetbe hozó viselkedésre.
2022. ápr. 18. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!