Elképzelhető hogy apám nem szeret engem amiért anyámtól vagyok?
Nem azért van, mert anyádtól vagy.
Azért van, mert az új nő uralkodik felette.
Sajnos, gerinctelen apukák nem vállalják fel a büntiből szex megvonást, képesek inkább dobni a saját gyereküket.
A széles famíliámban is van egy ilyen. Ha a gyerekei felhívják, akkor a 2. feleség cirkuszol, hisztizik. Viszi a nő gyerekét nyaralni, üdülni. A sajátjait soha. Kérdőre vontam, azt mondta, hogy nem bírja a feszültséget, cirkuszt, inkább nem tartja a kapcsolatot a saját gyaerekeivel. Mondtam, hogy akkor most már megyek, mert ha maradok, szembeköpöm.
Sok ilyen ócska, gerinctelen alak van.
Sok itt a férfigyűlölő (1, 3, 7, 10…). Ez nem “sztender apumagatartás” Jézusom 😳. Vannak ilyen emberek is, meg vannak mások is. Engem meg az anyám terrorizált, az meg “sztenderd anyumagatartás”? 😨
Kérdező bántó, sértő, amit az apád csinál, és nincs ez így jól. Azt tudom javasolni, hogy “vedd elő”. Indítványozz valami programot kettesben, és ezt a problémádat vázold fel neki. És találjatok ki valami közös programot ami csak a tiétek. Én annak idején az apámmal úszni jártam a BVSC-be. Most meg, hogy apa vagyok, mindegyik gyerekemmel igyekszem valamilyen közös programot kitalálni. Ez lehet sport, vagy zenélés, vagy játék, vagy bármi más. Ha a szülő nem mozdul, mozduljon a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!