Vállalnál gyereket olyantól, akinek a közeli családjában örökletes betegség van?
10
És akkor mi van? Még insta/face influencer hírességek is vannak például skizóval, autizmussal, akinek kell, azok szedik a gyógyszerüket és élik a tök átlagos életüket, ne meg persze van több tízmillió követőjük.
Egyiktől sem hallottam még, hogy inkább meghalnának.
"Látsz az életükből heti fél óra csillogást és levonod a következtetést, hogy skizónak lenni olyan, mint barna szeműnek, max."
Ők pontosan azért teszik az életüket több tízmillió ember elé, hogy eljusson mindenkihez, hogy attól, hogy valaki skizo, még nem sorozatgyilkos és élhet teljes életet! Vagy hogy az autisták sem csak dühöngő vadállatok lehetnek, amit sokan gondolnak róluk. A többi mentális betegséggel küszködő ember miatt teszik, akik egy gyógyszerrel kezelhető betegség miatt vannak sok helyen kirekesztve és úgy nézve rájuk, mintha leprásak lennének.
14
Szerintem tökéletesen egyértelműen állást foglaltam a kérdésben. Nevezzük akkor nevén, igen, vállalnék ezzel a kockázattal is gyereket. :) 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!