Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Öröklött alacsony vérnyomás...

Öröklött alacsony vérnyomás jelenthet problémát a jövőben?

Figyelt kérdés
Nagyanyám az egész eddigi életét alacsony vérnyomással élte le, az orvosok állandó szava járása volt, hogy más ilyen vérnyomással már halálán van. Nekem sikerült örökölnöm tőle ezt, nekem is mindig alacsony, ha ideges vagyok, ha nem, ha iszok eleget, ha nem és a többi. Tudom, hogy mindenki szervezete máshoz van szokva és más a normál neki, de ez vezethet bármi betegséghez a jövőben?

2021. dec. 12. 01:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a te szervezeted így érzi jól magát, akkor ne aggódj. :)

Van hozzád hasonló ismerősöm, és ha semmi problémát nem okoz a mindennapjaid során, akkor teljesen rendben van.

2021. dec. 12. 01:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A családomban anyai ágon mindenkinek alacsony a vérnyomása, így az enyém is. Az orvosommal beszéltem róla, azt mondta, ha nincs tőle semmi problémám (pl. szédülés, ájulás), akkor örüljek neki, jobb, mint a magas. Én pl. annyi kávét iszok, amennyit akarok, akár alvás előtt is, nincs rám hatással (ettől függetlenül nem iszok sokat, de nagyon szeretem). Teljesen jól érzem magam így, pedig már nem vagyok fiatal.
2021. dec. 12. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, köszi!
2021. dec. 12. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!