Bordafájdalom második hete. Mit tegyek?
Sziasztok! 19 éves srác vagyok. Kb. 1 hétig durván köhögtem, de semmi más problémám nem volt, ezért nem fordultam vele orvoshoz. Vettem Herbal Swiss lándzsás útifű szirupot, az szépen el is mulasztotta. Mikor elmúlt a köhögés, egyik este hirtelen a semmiből tv nézés közepette brutálisan elkezdett fájni a derekam, majd ha ez nem lett volna épp elég egy 10-15 percen belül elkezdtem nagyon durván görcsölni és kb 4-5x ment a hasam. Semmi gyógyszert nem vettem be, reggelre magától elmúlt a derékfájdalom is és a hasfájdalom is. Viszont ami jobban aggaszt, az a jobb oldalamon lévő bordafájdalom. A köhögés, derékfájás, hasfájás után kijött ez, mert hát miért ne…
Viszont ez már kicsit jobban aggaszt, mert nem akar múlni.
Minél mélyebben vettem a levegőt, annál jobban szúrt a mellkasomba és a hátamba. Ekkor már természetesen elmentem orvoshoz, mert féltem, nehogy tüdőgyulladásom legyen. Meghallgatott többször is, azt mondta a légzésem nagyon szép tiszta, tüdőgyulladás kizárva, valószínűleg becsípődött egy ideg. Beszedtem egy doboz Cataflamot és B1 vitamint a javaslatára, azonban semmit nem javult.
Szabályosan a bordáim fájnak, amikor megtapintom, megnyomkodom őket és természetesen a hátam szintén a jobb oldalon. Szerintetek mit tehetnék? Megint menjek vissza az orvoshoz, hogy nem múlt? Mi lehet ez? Semmi más bajom nincs, se láz semmi…
Nem volt valaki így mostanában, mint én?
Köszönöm szépen előre is a segítségeket.
Nem, főleg nem egy hétig.
De a hirtelen hasmenés, a jobb oldali bordagfájdalom az epegörcs.
Ezeket mondtad az orvosnál?
Nem, mert sajnos pont úgy jött ki, hogy 1 nappal előtte voltam orvosnál. Aztán utána jött a hasmenés, bordafájdalom.
A széklet azóta rendeződött és egyszer sem ment a hasam, a bordám azóta is fáj és a hátam is. Főleg mikor mondjuk ülök fel az ágyon, vagy esetleg köhögök elég durván fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!