Hogyan verjem ki a fejemből azt a gondolatot, hogy a szüleim végett nem jártam jó iskolába? Illetve vihetem még valamire, vagy késő már tanulni 23 évesen?
"Napokban kérdezte Tunézia melyik országban van, vagy éppen láttam olyat is, hogy leírta Horváthország." ????????????
Tanulni sosem késő. Akkor végülis érettségid van csak nem igazán megy a matek? Ha van akkor válassz egy szimpatikus szakmát, tanuld ki és dolgozz abban. Nem kell mindenkinek matematika phd.
Nagyon sok ember indult kevés lehetőséggel, nem a legszuperebb iskolával.
Nem anyukád ismeretei a lényegesek, hanem a te képességed, akaratod.
Ha az első cél nem megy, akkor választani kell következőt.
Tanulni bármilyen életkorban lehet, akár teljesen új dolgot is.
A múlton rágódni szerintem felesleges, inkább azt próbáld nézni, most mik a lehetőségeid, te magad most mit tudsz megtenni, és szorgalommal hozd ki a legtöbbet! Hajrá!
"A matek nagyon rosszul ment, de tanárhoz sem járattak. Valahol úgy érzem, hogy az ő hibájuk"
Én meg úgy érzem, hogy minden felelősséget másokra akarsz hárítani ahelyett, hogy végre elkezdenél tanulni...
Egyébként akit járatnak iskolába, azt járatják tanárhoz: az iskolai tanárokhoz. Nem lógni kellett volna, hanem aktívan részt venni az órákon, önállóan megírni a házikat, stb. - de most már tényleg ne azzal foglalkozz, hogy mi volt, hanem hogy mostantól mi legyen.
""Napokban kérdezte Tunézia melyik országban van, vagy éppen láttam olyat is, hogy leírta Horváthország." ????????????"
Ezt először én se értettem, de azt hiszem, arról szól, hogy mennyire műveletlen az anyukája: azt sem tudja, hogy Tunézia egy országnak a neve, meg th-val írja, hogy Horvátország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!