Anyum azt hiszi hogy transznemű vagyok, pedig nem is?
Értem mire gondolsz köszi hogy leírtad. Viszont a skizofrénia oka az agyban lévő rengeteg anyag melyek, ha nincsenek egyensúlyban, zavart okoznak, ami a további tényezőkkel együttesen a skizofrénia tüneteinek megjelenéséhez vezethetnek. Míg transzszexualizmus veleszületett állapot. Még a születés előtt alakul ki, oka valamilyen születés előtti kóros hormonális hatás.
Okozhat mentális betegséget, nem diszfóriát, súlyos esetben vezethet öngyilkossághoz vagy annak megkísérléséhez de mind ezt nem azért okozza mert mentális betegség,hanem mert az egyén nem felel meg önmagában, nem élhet úgy ahogy akar és aki.
A transzneműség nem képzelődés egyáltalán de persze mindenki azt gondol amit akar.
"Okozhat mentalis betegseget" mivel az
"Nem kepzelodes" tehat nincs szukseg szerinted peniszre ahhoz hogy valaki ferfi legyen?
ahhoz hogy biológiailag férfi legyen de igen szüksége van rá, de mivel ezek az identitások nem e biológiáról és a kromoszómákról szólnak így nem. De vannak olyan transzok akik nőként születtek de férfiak és műtét során lesz péniszük.
Hívhatod mentális betegségnek szerintem nem az, épp elég mentális betegséghez volt közöm hogy így lássam/gondoljam
"Nokent szulettek de ferfiak" XDDDD nem is tudom miert akarok egy tevkepzetes skizofrent meggyozni
Gyogyszer kene nektek az agyatokra, nem hormon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!