Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum azt hiszi hogy transznem...

Anyum azt hiszi hogy transznemű vagyok, pedig nem is?

Figyelt kérdés
Anyum észrevette hogy fiúsan öltözködök, és viselkedek és tett némi megjegyzést, amiből kiderült hogy transzneműnek hisz. Nem vagyok transznemű, csak nembináris, ezt viszont nem szeretném elmondani senkinek. Gondoltam egy ideig lányos ruhákba fogok öltözni és lányosan viseldek majd, de nem megy, egyszerűen az nem én vagyok és nehezemre esik megjátszani :(

2022. ápr. 13. 22:38
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
77%

Értem mire gondolsz köszi hogy leírtad. Viszont a skizofrénia oka az agyban lévő rengeteg anyag melyek, ha nincsenek egyensúlyban, zavart okoznak, ami a további tényezőkkel együttesen a skizofrénia tüneteinek megjelenéséhez vezethetnek. Míg transzszexualizmus veleszületett állapot. Még a születés előtt alakul ki, oka valamilyen születés előtti kóros hormonális hatás.

Okozhat mentális betegséget, nem diszfóriát, súlyos esetben vezethet öngyilkossághoz vagy annak megkísérléséhez de mind ezt nem azért okozza mert mentális betegség,hanem mert az egyén nem felel meg önmagában, nem élhet úgy ahogy akar és aki.

A transzneműség nem képzelődés egyáltalán de persze mindenki azt gondol amit akar.

2022. dec. 13. 16:55
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
*nemi diszfóriát
2022. dec. 13. 17:22
 33/44 anonim ***** válasza:
32%

"Okozhat mentalis betegseget" mivel az

"Nem kepzelodes" tehat nincs szukseg szerinted peniszre ahhoz hogy valaki ferfi legyen?

2022. dec. 14. 15:58
 34/44 anonim ***** válasza:
70%

ahhoz hogy biológiailag férfi legyen de igen szüksége van rá, de mivel ezek az identitások nem e biológiáról és a kromoszómákról szólnak így nem. De vannak olyan transzok akik nőként születtek de férfiak és műtét során lesz péniszük.

Hívhatod mentális betegségnek szerintem nem az, épp elég mentális betegséghez volt közöm hogy így lássam/gondoljam

2022. dec. 14. 17:17
 35/44 anonim ***** válasza:
18%

"Nokent szulettek de ferfiak" XDDDD nem is tudom miert akarok egy tevkepzetes skizofrent meggyozni

Gyogyszer kene nektek az agyatokra, nem hormon

2022. dec. 14. 18:22
 36/44 anonim ***** válasza:
83%
először is nem vagyok skizofrén másodszor transznemű se
2022. dec. 14. 18:29
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
valamint elég sok gyógyszert szedek már nem kell több
2022. dec. 14. 18:30
 38/44 anonim ***** válasza:
83%
mellesleg én arra gondoltam hogy biológiai kromoszómát tekintve nő míg fejben, lélekben férfi és tesz is azért hogy az legyen
2022. dec. 14. 18:31
 39/44 anonim ***** válasza:
24%
Akkor szolj az orvosodnak hogy vagy novelje az adagot vagy csokkentse le mert igy nagyon nem jo
2022. dec. 15. 09:50
 40/44 anonim ***** válasza:
24%
Biologiat tekintve no lesz-pontosan . Es nincs tovabb. Minden mas csak a beteg torz agyatok szulemenye
2022. dec. 15. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!