Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan gyözzem meg a szuleimet...

Hogyan gyözzem meg a szuleimet hogy engedjék meg a nikotin mentes elfbart ?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat legyszives..

2022. ápr. 11. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. 18 felett akkor veszel, amikor akarsz. Gyereknek meg nem kell ilyen baromság.
2022. ápr. 11. 21:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kezdesz el inkább valamilyen sportot - vagy táncot? Azokkal lennél igazán menő!

Valamilyen modern táncot, amit a mai zenei klipekben szoktak - talán hip - hop!

Vagy küzdősport is menő lenne! Jártam boxolni, az utánunk következő kick - boxosok szinte mind csajok voltak!

De, boxolni is jártak csajok!

Ja, hogy ezekhez meg kéne mozdulni és nem tudnád annyit a monitort bámulni a közösségi oldalakat böngészve...? Elnézést!

Sajnos, nekem anyám 48, apám 59, nagymamám 83 évesen dohányzás okozta betegségekben haltak meg! Mindhárman sokat szenvedtek!

Apám évekig, a nagymamám fél évig, anyám is hetekig!

Ha olyan kínhalálra vágysz, amikor annyira szenvedsz, hogy minden nap könyörögsz, hogy haljál már meg, mert nem bírod tovább, akkor szokj csak rá nyugodtan! Te életed!

2022. ápr. 11. 21:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

10#

Pont ugyan így voltam én is.

Az első 2 terhességem után alíg vártam, hogy vége legyen a szoptatásnak..

De a 3.terhességem óta úgy érzem megszabadultam végleg.

nem szoktam vissza szoptatás abbamaradása után. Már 1,5 éves a legkisebb 💪 és kifejezezten zavar a cigi füst.

2022. ápr. 12. 10:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom majd ha saját lábadon álsz, fizeted a számlákat, azt veszel magadnak amit akarsz.
2022. ápr. 12. 10:37
 25/27 anonim ***** válasza:
3%
Hol lehet venni?
2022. ápr. 12. 18:48
 26/27 anonim ***** válasza:
98%
a kérdező eloldalgott szégyenében? :-D
2022. ápr. 12. 19:18
 27/27 anonim ***** válasza:
92%
Legalább tudtunk rá hatással lenni. Remélhetőleg.
2022. ápr. 12. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!