Akinek csak anyukája van és kiköltözött külföldre az a 60+-os anyukáját hogy segíti?
10!
Aha. Tehát a megoldás az, hogy ne költözzön az ember külföldre. Sőt, nagyon a másik utcába se. Merthat hogy segíti akkor az anyját, ha véletlenül rákos lesz. Párkapcsolatba se kezdjen, a gyerekvallalas meg még véletlenül se jusson eszébe, mert akkor ugye mi lesz az anyjaval?????
12, hiába játszod itt az eszed.
Van munkám, van családom, mégis itt vagyok a szüleim mellett. Ezt külföldről nem tudnám megtenni. Nekem nem fér bele, hogy pénzért más fogja a kezét. Neked igen, ez van. De ettől még jó lenne, ha nem ugatnál annak, akinek több emberség jutott...
16!
Azóta törölték ezek szerint kommenteket, így most q 12. vagyok.
17!
Nem buktam semmit. Nyilván kivétel vagy. A túlnyomó többség nem akar az anyjával, pláne nem az anyosaval élni, max ha rajta élősködik. Átlag házastárs nem értékeli, ha a párja q napja nagy részét a szülővel tölti helyette. A gyerek sem rajong érte, hogy a nagymama az első és nem ő. De persze, de 26 éve tokeletes házasságban élsz, maga vagy a megtestesült csoda. Szent Teréz, kb
Mondjuk én sem tudom, hogy miért pontoztak le, 3-as voltam.
Én annál kulturáltabbat el sem tudok képzelni, hogy amikor már erőtlenebb vagyok (de nem demens és nem ágyhoz kötött), akkor egy idősotthoni (nem putris) apartmanra becserélem a lakásomat, és életem végéig kényelemben élek. (Nyilván nem 60 évesen, de mondjuk 75-től.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!