Mi lehet az apammal? Miert valtozott meg?
Ne haragudj, de csak én nem értem a kérdést?
"edesapam a legjobb apa akit el tudok kepzelni,"
"eddig mindig kedvetlen, irritalt, feszult volt korulottunk"
" felek, hogy ugyanolyan lesz mint regen. Alkoholista,"
WTF? Szóval van egy alkesz, depressziós, idegbeteg apád, aki a világ legjobb apukája, de mostanában jókedvű?
#1: 👍
Erősen ellentmondasos a sztori...
Remelem nem egy kidolgozatlan kamu... 🤣
Nincs okom sz.r apamanak titulalni. Soha de soha nem bantott minket, nem sertett meg es mindent megad nekunk. Az alkoholizmusnak is tobb fajtaja van, rajta/a viselkedesen nem latszik, ha ivott, de attol meg megtortenik. Azt hiszem, nala sokkal idegbetegebb es sz.rabb apak is vannak a foldon. Normalis, hogy szamomra o a legjobb, mert o volt/lesz mindig is az apam.
Nem oszt meg velem semmi ilyesmit. Az ivasrol mar beszelgettunk de nem jutottunk semmire. O nem latja nagy dolognak. A szeretos feltetelezesemnek egyetlen alapja van, hogy sokaig dolgozik, hetvegen is, ejjel er haza tobbszor a heten. A munkajabol adodolag van gyogyszerekhez hozzaferese.
Nem tudom miert/hogy talalnek ilyet ki, kinek jut ilyen az eszebe magatol. Ha van valami tanacsod szivesen meghallgatnam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!