Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az apammal? Miert...

Mi lehet az apammal? Miert valtozott meg?

Figyelt kérdés
Szoval edesapam a legjobb apa akit el tudok kepzelni, de eddig mindig kedvetlen, irritalt, feszult volt korulottunk, pedig erre tudomasom szerint nem adtunk okot. Mindent megtett amit kertunk de tudtunkra adta, hogy nem szivesen. A csaladi nyaralasokon is mindig latvanyosan szenvedett, alig varta, hogy vege legyen. Az utobbi par hetben teljesen megvaltozott. Jo kedvu, mosolyog, kezdemenyezett kozos programokat. Nagyon rosszul erzem magam, mert titokban mindig egy ilyen apara vagytam de a valtozas nagyon hirtelen jott. Nem akarok mondani neki semmit mert felek, hogy ugyanolyan lesz mint regen. Alkoholista, nem reszegedik le gyakran, de minden nap iszik valamit. A velemenyeteket szeretnem kerni, hogy szerintetek mi valtotta ki ezt a drasztikus valtozast. Mindenre gondolok, gyogyszerek, dr*gok, vagy szereto. Nagyon hibaztatom magam, mert ezeket feltetelezem es nem vagyok kepes orulni ahelyett, hogy halas lennek. De ugyanakkor bennem van, hogy mi kellett neki ahhoz, hogy boldog legyen es mi miert nem tettuk azza? Aggodom, hogy valamit nem mondd el, baja esik es mi nem is tudtunk rola es nem tudunk segiteni. Felek, hogy ez egy hullam es ezutan rosszabb lesz mint ezelott. Nem tudom mit csinaljak.
2022. ápr. 9. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de csak én nem értem a kérdést?

"edesapam a legjobb apa akit el tudok kepzelni,"

"eddig mindig kedvetlen, irritalt, feszult volt korulottunk"

" felek, hogy ugyanolyan lesz mint regen. Alkoholista,"

WTF? Szóval van egy alkesz, depressziós, idegbeteg apád, aki a világ legjobb apukája, de mostanában jókedvű?

2022. ápr. 9. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Bazz! Vigyázz! Szerintem ez örökölhető, a jelei már itt vannak.
2022. ápr. 9. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amiket írtál. Gyógyszer, drog, szerető. Vagy bármi más. Nem tudod esetleg megkérdezni tőle, hogy mi a helyzet?
2022. ápr. 9. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

#1: 👍

Erősen ellentmondasos a sztori...

Remelem nem egy kidolgozatlan kamu... 🤣

2022. ápr. 9. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:

Nincs okom sz.r apamanak titulalni. Soha de soha nem bantott minket, nem sertett meg es mindent megad nekunk. Az alkoholizmusnak is tobb fajtaja van, rajta/a viselkedesen nem latszik, ha ivott, de attol meg megtortenik. Azt hiszem, nala sokkal idegbetegebb es sz.rabb apak is vannak a foldon. Normalis, hogy szamomra o a legjobb, mert o volt/lesz mindig is az apam.

2022. ápr. 9. 20:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem oszt meg velem semmi ilyesmit. Az ivasrol mar beszelgettunk de nem jutottunk semmire. O nem latja nagy dolognak. A szeretos feltetelezesemnek egyetlen alapja van, hogy sokaig dolgozik, hetvegen is, ejjel er haza tobbszor a heten. A munkajabol adodolag van gyogyszerekhez hozzaferese.

2022. ápr. 9. 20:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom miert/hogy talalnek ilyet ki, kinek jut ilyen az eszebe magatol. Ha van valami tanacsod szivesen meghallgatnam :)

2022. ápr. 9. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
A kedves kérdező ne méltatlankodjon. Olyan keveset árult el az apjáról ill. a családi viszonyokról, hogy a jószándékú válaszoló a semmiben tapogatózik. Kérdező csak a saját érzelmeiről számol be, miközben az apjáról szeretne valamit tudni. Ki érti ezt ?
2022. ápr. 9. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Még olyat el tudok képzelni, aki alkoholfüggő, de mellette szereti a családját, ismerek is ilyet. De ez a kedvetlen frusztrált morcos embertípus nagyon üti ezt az elképzelést, miért van akkor anyáddal, ha ennyire nem teszi boldoggá?
2022. ápr. 9. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
# Néha lehet hogy öröklődnek a dolgok.
2022. ápr. 9. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!