Mi lehet anyámmal? Teljesen meg változott.
Mar lassan 1 éve együtt van a jelenlegi pasijával. Csak hétvégenként találkoznak, de kész szenvedés a kapcsoltuk. Túl nagy elvarasaik vannak egymással szemben, a pasi nem tudja elfogadni anyámat és teljesen meg akarja változtatni, próbálja irányítani, ami sajnos sikerül is. Eléggé bunkó módon viselkedik vele, anyám mégis elviseli. Annyiszor beszéltünk már erről, elmondtam a véleményen. Olyankor helyesel, de mintha kb semmit nem mondtam volna, ugyan úgy beszélnek ugyan úgy jön le hétvégén. Minket sem tud elfogadni sajnis és meg is van rólunk is a véleménye, ami nem túl szép. anyám ezt is eltűri. Anyám meg ha épp nincs itt a pasija tiszta depressziós, velem már egyáltalán nem is beszél, egész nap a szobájába van, nyomja a telefont. Nem kérdezi meg azt se hogy hogy vagyok. Allandoan körülötte forog minden. Ha beszél csak róla tud. Teljesen megváltozott, eddig nem volt ilyen velem. Szamithattam rá, mindent megbeszéltem vele. De az utóbbi időben teljes fordulatot vett. És szomorú vagyok mert alig ismerek rá.
Mit csináljak? Hiába mondok neki bármit is hogy ne hagyja hogy igy viselkedjen vele hogy miért nem szakít vele. Nem hallgat rám. Hiába mondtam hogy alig beszélünk már. Ugyan úgy nem beszélünk még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!