Fiam most érettségizik. Eddig soha nem járt el sehova tavalyig csak focizni ment el egy egyesületbe, de abbahagyta. mostanában eljár bulizn, elmegy hétvégente dolgozni, beidőzített magának egy 2 napos üdülést nyárra, drága ruhákat vesz magának. Én ennek örülök, hogy végre csinál valamit magával, de van ennek negatív oldala is, iszik meg dohányzik, elég hogy is írjam, nagyképű lett, rendszeresen visszaszól.
Mitől vehetett az egész gyerek 180 fokos fordulatot?
Kérdezd meg őt. És ne hagyd, hogy visszabeszéljen.
2022. febr. 10. 18:43
3/15 anonim válasza:
Kialakult a személyisége, elmúlt a gyerekkor. Ez majd finomodik, pl. ha nem kap tőled pénzt, és neki kell megkeresnie mindenre, nemcsak hétvégi, hanem mindennapos munkával, akkor mindjárt óvatosabban költ majd.
2022. febr. 10. 18:48
4/15 anonim válasza:
Kerdezd meg magad, hogy a fiad miert viselkedik igy?
Mindig is tamogato volt a legkor, hagytatok szabadon rendelkezni ami a sajat eletevel kapcsolatos? Az erzeseit sose nyomtatok bele pl amikor merges volt kiskoraban? A szeretet toletek iranta feltetelez volt kotve? Iskolai tanulmanyok, otthoni viselkedes.
Valahol elromlott a nevelese es most lathatjatok az ellenakaratot. Tudattalanul megvedi a saját hatarait azzal, hogy nektek visszaszol.
2022. febr. 10. 18:50
5/15 anonim válasza:
Felnőtt, és rájött hogy az otthon üléssel egyáltalán nem él. Én itthon el vagyom nyomva. Nem durván, szeretnek, és elvagyunk, de nagyon körülményesen engednek el bárhova is, lassan belerohadok a tanulmányaimba. Valószínűleg amint betöltöm a 18-at, Én is hasonlóak fogok belerobbani az életbe. Lehet hogy Ő ezt nem tudatosította így magában mint Én, de valószínűleg hasonló a szitu. Vagy ti nem hagytátok élni, vagy a saját mentális gátjai.
2022. febr. 10. 19:01
6/15 anonim válasza:
"Robi, ugye jó anya voltam?
Zoli, anya.. zoli"
Ez jutott eszembe, bocs
2022. febr. 10. 19:01
7/15 anonim válasza:
Eddig, hogy állt a lányokhoz?
Lehet ők vannak a háttérben, így akar imponálni. Ez az értékrend lett a "menő" ebben a korosztályban, idővel kinövi.
ÉRdemes lehet ezen elgondolkodnod, hogy a lányok gondolatai tették ezt vele.
2022. febr. 10. 19:03
8/15 anonim válasza:
Ő egy külön személyiség, nem a pátyolgatásra váró csecsemőd, ideje felnőni és nem a gyerekedben keresni a boldogságod. Már ha jó szülő akarsz lenni.
2022. febr. 10. 19:05
9/15 anonim válasza:
Így hat rá a közösség, amiben van.
2022. febr. 10. 19:06
10/15 anonim válasza:
2 ne hagyd visszabeszélni? Szóval neked az is visszabeszélésnek számít, ha elmindja a véleményét, ami nem biztos, hogy tetszeni fog az anyukának? Nah, az ilyen viselkedések miatt nem csípi a legtöbb kamasz a szüleit. Ez a régimódi "a gyerek neve kuss" stílus nagyon undorító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!