Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitől változott meg ennyire a...

Mitől változott meg ennyire a fiam?

Figyelt kérdés

Fiam most érettségizik. Eddig soha nem járt el sehova tavalyig csak focizni ment el egy egyesületbe, de abbahagyta. mostanában eljár bulizn, elmegy hétvégente dolgozni, beidőzített magának egy 2 napos üdülést nyárra, drága ruhákat vesz magának. Én ennek örülök, hogy végre csinál valamit magával, de van ennek negatív oldala is, iszik meg dohányzik, elég hogy is írjam, nagyképű lett, rendszeresen visszaszól.

Mitől vehetett az egész gyerek 180 fokos fordulatot?

2022. febr. 10. 18:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
38%
Fiatalok vagyunk,bulizunk,iszunk csajozunk ennyi.Manapság sokat számít a külső hiszen sok lány az alapján ítél meg (márkás ruhákkal levágós hogy van pénzed) és ha csak egy pár kalandot akarsz simán beválhat ha jóképű is vagy van nekem is ilyen ismerősöm ő igaz a másik kategória aki csak gazdagnak akar tűnni és kamu göncökben kamu airpodsal járkál de hát kinek mi :D Érdemes rákérdezni nem e csaj van a háttérben,én is így voltam 3 éve mindenkit fel akartam szedni csak túlzásba vittem és helyre is raktak egy buliba aztán rájöttem hogy a nagyképűség fiatalok körébe se menő.
2022. febr. 10. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Felnőtt és a társaság.
2022. febr. 10. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Az első válaszoló kommentje zseni. Egyetlen szóval elmondta a lényeget. 22éves vagyok, én is átestem ezen. Ha most érettségizik akkor gondolom 18éves, vagy a barátai nagy része annyi. Kinyílt előtte a világ. Ne aggódj érte. Most jön az a rész mikor menni fog a saját feje után és talán eltávolodtok kicsit. Mi pasik ilyenek vagyunk ebben a korban. Nem tudom elképzelni milyen érzés lehet ez szülőként.
2022. febr. 11. 01:00
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Visszabeszél vagy SAJÁT véleménye van?

Mert a hlye mostohaanyámnak is minden visszabeszélés, ami nem egyezett az ő világképébe.

2022. febr. 11. 07:13
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem, "mi pasik" nem ilyenek vagyunk. Semmi koze a felnotthoz valashoz. Ha eltavolodik es visszabeszel az azert van mert folyamatosan serult a fuggetlensege. Ez szimplan fejlodes pszichologia. Ott ahol teljesen vallalhato volt az eletkorulmeny nem fog visszaszolni es a kapcsolat teljesen normalis marad.
2022. febr. 11. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!