Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek autót a 27éves...

Vennétek autót a 27éves fiatoknak, ha összetörte a sajátját,és nincs pénze másikra?

Figyelt kérdés
A saját hibájából törte össze, lesodródott az útról. Olyan munkája van, amihez elég fontos az autó. Totálkaros lett sajna
2022. ápr. 7. 17:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
83%
Semmiképpen nem. Ha neki ennyire fontos a kocsi, akkor 6x is meg kellett volna gondolnia, hogy piálva volán mögé ül-e. Ha nem töri össze, akkor is belefuthatott volna egy közúti ellenőrzésbe, és akkor már a jogosítványa ugrik. Így is olcsón megúszta, hála az égnek senkinek nem lett baja miatt, és anyagi kár is csak őt érte. Megérdemli! Majd vesz szépen magának úgy és olyat, amire lehetősége van, és remélhetőleg tanul a hibáiból!
2022. ápr. 8. 12:47
 32/39 anonim ***** válasza:
83%

Ebben az esetben nem. Felelőtlen volt, nem vigyázott a sajátjára. Akkor arra még úgy sem fog vigyázni, amit én vennék neki.

Max adnék kölcsön neki valamennyit egy alap autóra, de ez se biztos. Nem elég érett még az autóvezetésre.

2022. ápr. 8. 13:27
 33/39 anonim ***** válasza:
87%
viccesek a válaszok. Tényleg ilyen sokan le vannak eresztve anyagilag, hogy lazán autót vesznek a felnőtt, dolgozó, piás "gyereknek"?
2022. ápr. 8. 17:15
 34/39 anonim ***** válasza:
75%
Igen
2022. ápr. 8. 22:58
 35/39 anonim ***** válasza:
30%
Ha megengedhetném magamnak akkor természetesen igen
2022. ápr. 9. 02:57
 36/39 anonim ***** válasza:
87%

Nem segítenék. Drága tanulópénz, örüljön, hogy életben maradt.

Ezentúl majd átgondolja, hogy minek milyen értéke van, megéri-e kockáztatni.

2022. ápr. 9. 20:27
 37/39 anonim ***** válasza:
84%

Nem olvastam végig a válaszokat, és én ugyan nem törtem össze autót de a jogsim után 1 évvel kisodrottam egy kanyarban mert szakadt az eső és nem az utviszonyoknak megfelelően kozlekedtem. Arokba landoltam, auto mento szedte ki, csodaval hataros modon meg egy karcolas se lett egyikunkon sem. Viszont a húgom anyukám barátjának az autóját totalkarosra törte miutan nem adta meg rendesen az elsobbseget valakinek azt hitte kifer és nem sikerült. Nem a mi autóink voltak, de nem kaptunk volna újat ha totalkarra törjük. Mondjuk én akkor voltam 18 éves húgom meg 19 mikor balesetink volt, ergo nem dolgoztunk, tanultunk.

27 evesen már az embernek megkene magának engednie egy autót, de így is nem egy olyan embert ismerek akit anyuci meg 30 evesen is támogat ám rendesen, mikor a lány ügyvéd, és elég jól is keres. Na mindegy.

Ha elengedhetetlen és tényleg le van eresztve, muszáj neki akkor vennék. De nem a legujabb a6os audit. Vennék neki egy 500 ezres autót vagy egy 1 milliosat max, majd ha már dolgozik vesz magának egy jobbat ha szeretne.

De nem ez a normális. Számomra visszataszító lenne ha egy pasi akivel ismerkedek 27 evesen meg a szülei penzere van raszorulva

2022. ápr. 9. 22:51
 38/39 anonim ***** válasza:
84%

Isten óvja az embereket a részeg soforoktol, sajnos ültem már részeg sofőr mellett, mikor én magam is az voltam. Majdnem baleset lett belőle, visszagondolok és rosszul leszek tőle.

Aki vezet, az szerintem igenis le tud mondani az alkoholrol arra az időre, ha tudom hogy másnap dolgozni megyek reggel 8ra nem fogok este otkertbe menni és leinni magam, ha a karácsonyi vacsora napján én vezetek haza, nem fogok inni. Ha kocsival mentem bulizni, vizet iszok. Aki vezet ezt bevallalja, meg az az egy somersby is hatással van a reakció idodre.

Ha szimplán azért törte volna össze mert mondjuk sokkal tobbel ment mint a megengedett, és ez miatt kicsuszott akkor talán azt mondanám, hogy jó, hibázott, bevallotta, jó hogy neki nem lett baja, jó veszek neki egy másikat, majd visszaadja az árát ha egyeltalan elkerem.

De igy hogy ivott, biztos hogy nem! Ha meg ült is volna melette más akinek még baja is lett volna mégis vernem.(nyilvan nem komolyan) örüljön hogy ennyivel megúszta és nem halt meg miatta senki.

2022. ápr. 9. 22:58
 39/39 anonim ***** válasza:
92%

Csak akkor ha tényleg elengedhetetlen a munkájához.

Adnék neki 300 ezret, hogy vegyen magának.

Ennyiből talál magának olyat ami gurul és tuti nem lesz annyi lóerő, hogy száguldozhasson.

2022. ápr. 10. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!