Vennétek autót a 27éves fiatoknak, ha összetörte a sajátját,és nincs pénze másikra?
Figyelt kérdés
A saját hibájából törte össze, lesodródott az útról. Olyan munkája van, amihez elég fontos az autó. Totálkaros lett sajna2022. ápr. 7. 17:58
11/39 anonim válasza:
Nem
Ha lenne rá pénzem, akkor sem.
12/39 anonim válasza:
Egy 20 éves Suzukit vagy hasonlót, tehát nem lenne szempont, hogy klíma, ilyen-olyan hangfal, elektromos ablak, stb legyen benne.
13/39 anonim válasza:
Attól függ. A saját hiba takarhat olyan dolgot ami totál elitélendő, de olyat is ami a kevés rutin következménye. Ha pl piált, vagy nagyzolni akart es azert sodródott le szr.nék rá, és le is b.sznám a fejét. Ha nem volt ilyen csak rutintalan, vagy figyelmetlen volt akkpr talán. Van különbség szerintem. Ha tudnék persze egyaltalán valamennyit segíteni, es tenyleg fontos az autó.
14/39 A kérdező kommentje:
Sajnos elmondása szerint kicsit ivott előtte. Nem mattrészeg volt,de azért ivott.
2022. ápr. 7. 19:04
15/39 anonim válasza:
Nem. Mar nagykoru dolgozo ember. Oldja meg. Felneveltem, lemondtam 20 evig, most mar nekem is jar hogy eljek. Magamra koltsek. Csak bajban segitenek, betegseg, munkakepesseg.
16/39 anonim válasza:
Nem, pláne így nem hogy egy felelőtlen barom.
17/39 anonim válasza:
Ebben a helyzetben nem. Én is azt a két dolgot mérlegelném, hogy a baleset az ő hibája-e, és ha igen, akkor bárkivel előfordulható hiba, vagy saját fszság (az ivás eléggé az), és mennyire kell a munkájához. Ha emiatt elvesztené a munkáját, akkor kölcsön lehet, hogy adnék rá pénzt.
18/39 anonim válasza:
Na hát ha ivott is a lónak a f.szát vennék neki.
19/39 anonim válasza:
Én 27 évesen, de most 33 évesen sem várnám el, hogy vegyenek nekem autót. Esetleg kölcsönkérnék pénzt valami olcsóbb autóra, de azt is vissza fizetném természetesen.
Bár azt hozzátenném, ha valaki ennyire felelőtlen f^sz annak biztos nem adnék semmit, addig jó míg nincs az utakon.
20/39 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem és semmilyen anyagi teherrel nem járna nekem, akkor minden további nélkül. Miért ne segítenék a saját gyerekemnek, ha egyszer telik rá??
Na de viszont így, hogy ivott, kizárt! Rettentően felelőtlen, nem való neki kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!