Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon ez a kijelentés azt...

Vajon ez a kijelentés azt jelenti burkoltan, hogy anyukám nem kedveli a barátomat?

Figyelt kérdés

A barátomnak néha elég érdekes megjegyzései vannak vagy nem is tudom hogyan mondjam. Nem udvariatlan vagy ilyesmi csak kicsit ilyen gyerekesnek tűnik vagy talán az is pedig már 23 éves.

Ennek ellenére komolyak velem a szándékai már a kezdetektől fogva és látom rajta, hogy szeret meg persze én is szeretem őt.

Csak nemrég jöttünk össze (kb 2 hónapja) és megkérdeztem anyukámat, hogy mi a véleménye a barátomról. Azt mondta, hogy nincs baja vele, de neki elég gyerekesnek tűnik és nem gondolja, hogy komolyan lehetne tervezni vele pl családot alapítani. Ő az első barátom és azt is szokta mondani anya, hogy reméli nem ragadok le ennél az egynél. Nekem ez úgy tűnik, hogy ő abban reménykedik, hogy ez a srác csak egy fejezet az életemben, de idővel majd találok tőle jobbat.

Valóban a barátom sok mindent elviccel. Ritkán lehet vele komoly dolgokról beszélgetni, mert elpoénkodja és olyan dolgokat mond, hogy az emberek szemében emiatt talán gyerekesnek tűnik és nem veszik komolyan vagy rázzák a fejüket, hogy egy 23 éves férfi hogy mondhat ilyeneket.

Ezek ellenére én szeretem és élvezzük egymás társaságát. Viszont mikor itt van nálunk és ebéd közben itt az egész család és valami komolyabb témáról esik szó ő meg elvicceli vagy valami komolytalan hozzászólása van, akkor kellemetlenül érzem magam. Én tudom, hogy sokkal komolyabb, mint amilyennek mutatja magát és jó lenne ha néha megmutatná ezt az oldalát is, mert elég komolytalannak tűnik így.

Szerintetek anyukám kijelentései azt jelentik, hogy nem szeretné ha ezzel a sráccal maradnék? És hogyan tálaljam mindezt a barátomnak?

2022. ápr. 3. 20:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%

Na az első dolog

23 évesen a mai világban meg bőven fiú, nem férfi - ergo egy nagy gyerek !

És igen jelen helyzetben persze hogy ne gondolkodj vele család alapításában,, kb egy 10-15 év múlva lesz rá elég érett úgy tényleg !

Az én anyám is mondta annak idején amikor az első “komoly “ szerelmem volt 18 évesen hogy ő lesz meg másik az életben aki majd nem ilyen lesz …

Én kajak megsértődtem ezen, hogy gondolja anyám hogy én nem az Andrissal maradok -annyira szerelmes voltam- na hat azóta már Andris messze - szóval bármennyire is hihetetlen de anyád látja reálisan hiszem fiatalok vagytok meg … elottetek az élet …

Ettől függetlenül persze lehet hogy együtt fogtok meg öregedni, de ennek a mai világban elég kicsi az esélye - az emberekben már nincsen ilyen mértékű kitartás !

Szóval elvezd Azt ami most van szeress tiszta szívvel , a barátodnak meg mondd el nyugodtan hogy a családi ebedeken legyen már egy kicsit komolyabb … legalább akkor amikor komoly a téma …

Ha ilyen kis gyerekes akkor ő egy későn erő típus - ergo jó írta Az egyik válaszoló kb egy 30 évvel ezelőtti 15 éves szintjén van !

És az utolsó amit megjegyeznék :

2 hónapos kapcsolat … nagyon friss … szinte meg tart a rózsaszín Kod … szóval tényleg anyád nem akar neked rosszat és hidd el 100x tapasztaltabb mint te !

2022. ápr. 4. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!